Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Vakondcsapda és pocokcsapda guillotine - Super Cat

Várható szállítás: 2024. május 23.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 17 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
  • Svájci minőség: megbízható termék
  • pénzvisszafizetési garancia
  • vásároljon mellé kihelyező szettet
  • vásároljon több darabot a biztos hatásért

Leírás és Paraméterek

SWISSINNO Super Cat pocokcsapda guillotine

A SWISSINNO megalkotta a forradalmi megoldását a pocok elleni védekezésben, ez a SWISSINNO Super Cat pocokcsapda guillotine. Ott hat, ahol a leginkább szükség van rá: a föld alatt, a pocok járataiban.

A SWISSINNO Super Cat pocokcsapda guillotine előnyei:

A SWISSINNO Super Cat pocokcsapda guillotine egyik nagy előnye, hogy használatával nem juttatunk mérgező anyagokat, vegyszereket a talajba, melyek így nem kerülnek növényeinkbe. A SWISSINNO Super Cat pocokcsapda guillotine egyszerű, de hatásos elven működik: amint a pocok a járatban nekiütközik a csapdának, az lecsap rá. Mindegy melyik irányból érkezik, a csapda megkerülhetetlen számára, így nincs menekvése.

Hogyan működik a SWISSINNO Super Cat pocokcsapda guillotine?

A SWISSINNO Super Cat pocokcsapda guillotine-t állítsuk bele a kihelyező szettel készített gödörbe, majd a korábban kiszedett földet szórjuk köré, hogy stabilan álljon. A pocok, ahogy közlekedik a járatban, egyszer csak szembe találkozik a csapdával, amely viszont áthaladás közben elkapja őt. A SWISSINNO Super Cat pocokcsapda guillotine talajszint feletti része ekkor lecsapódik, ezzel jelezve nekünk, hogy rágcsáló van a csapdában. A csapdát egyszerűen húzzuk ki a földből és távolítsuk el róla a tetemet. A SWISSINNO Super Cat pocokcsapda guillotine 100%-os hatékonysággal veszi fel a harcot a kerti kártevő rágcsálók ellen!

A SWISSINNO Super Cat pocokcsapda guillotine használata:

A SWISSINNO Super Cat kihelyező szett segítségével keressük meg a pocok járatait. A kihelyező szett segítségével könnyedén megtaláljuk a föld alatti járatokat. A szett másik részével pedig könnyen megfelelő méretű lyukat áshatunk a járatba, melybe aztán bele kell helyezni a SWISSINNO Super Cat pocokcsapda guillotine-t. A SWISSINNO Super Cat kihelyező szett nem képezi a csomag részét, külön megvásárolható. Miután a csapdát beleillesztettük a lyukba, élesítsük be azzal, hogy a tetején található kioldót kihúzzuk. Ez fogja jelezni nekünk később, ha "kapás" van. Kihelyezés után a SWISSINNO Super Cat pocokcsapda guillotine már használatra kész. Ellenőrizzük naponta többször, de legalább a kihelyezés utáni napon. A csapdát ellephetjük fűvel, avarral vagy levelekkel a kíváncsi szemek és háziállataink elől.

Sose engedjük, hogy a pocokcsapdát gyermekek kezeljék vagy helyezzék ki! Bánjunk óvatosan a csapdával a kihelyezéskor, nehogy megsérüljünk!

A kihelyező szett nem tartalma a csomagnak, külön megvásárolható!

A vakond Magyarországon védett fajnak számít. Eszmei értéke: 25 000 Forint, a termék csak olyan országban használható, ahol a vakond nem minősül védett fajnak. Magyarországon való alkalmazásából okozott kárra cégünk nem vállal felelősséget. Magyarországi felhasználásától cégünk elzárkózik! A vakond Magyarországon védett fajnak számít. Eszmei értéke: 25 000 Forint, a termék csak olyan országban használható, ahol a vakond nem minősül védett fajnak. Magyarországon való alkalmazásából okozott kárra cégünk nem vállal felelősséget. Magyarországi felhasználásától cégünk elzárkózik!​