Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Vakondfogó - Nagyon erős kivitel

Várható szállítás: 2024. május 23.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 3 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
  • Svájci minőség : megbízható termék
  • azonnal lefejezi a kártevőt
  • vegyen hozzá kihelyező szettet
  • vásároljon több darabot a biztos hatásért

Leírás és Paraméterek

SWISSINNO Super Cat vakondfogó

Rendkívűl nagy bosszúságot okoz az a kertünkben, hogy a frissen kikelt és gondosan öntözott füvesítésünket a vakond rendszeresen feltúrja, járatrendszert épít és ezáltal tönkreteszi. Korábban úgy próbáltak védekezni ellene, hogy a járatokba különböző mérgező vagy riasztó anyagokat tettek. Ezek hatékonysága erősen megkérdőjelezhető volt, továbbá veszélyt jelentettek a háziállatokra és a kertünkben játszó gyermekekre is. A SWISSINNO Solutions ezen terméke régi problémára jelet orvoslást/megoldást. Azt a vakod járatába helyezve, kibiztosítva úgy végzi el feladatát, hogy semmilyen egyéb emberi beavatkozást nem igényel. Akár a kert több pontján is bevethető és nagy biztonsággal végzi el a munkáját.

Ajánljuk a Super Cat kihelyező szett tartozékot, vakondok és pocokcsapdákhoz, ennek segítségével könnyebben elhelyezhetjük a csapdát.

Sose engedjük, hogy a vakondfogót gyermekek kezeljék vagy helyezzék ki! Bánjunk óvatosan a csapdával kihelyezéskor, nehogy megsérüljünk!

A kihelyező szett nem tartalma a csomagnak, külön megvásárolható!

Swissinno Super Cat vakondfogó telepítése:

A vakondcsapda telepítése és elhelyezése igen egyszerű, noha óvatosan vigyük végbe, nehogy mi magunk megsérüljünk az erős szerkezet miatt. Először is meg kell határoznunk, hogy hol vezet a vakond járata a föld alatt. Ezt egyszerűen elkezdhetjük felkutatni, irányt mutatnak nekünk a vakondtúrások a kertben. A túrás közelében egy botot kezdjünk el szurkálni a földbe, hogy kiderítsük, hogy hol vezet a járat. Amint a botot, pálcát különösebb ellenállás nélkül le tudjuk szúrni a földbe, máris jó helyen vagyunk - megtaláltuk a vakondjáratot. Amint megvan a járat, a csapda mérete szerint ássunk egy kisebb gödröt az ujjunkkal, kezünkkel a földbe, az alagutat keresztezve. Azt is kitapinthatjuk, hogy melyik irányba megy a járat a föld alatt. Miután ez megvan, a kis gödröcskét töltsük fel lazán egy kis földdel, ügyelve arra, hogy ne legyen túl sűrű a töltés, ne nyomjuk meg túl erősen a kezünkkel azt. Ezek után belehelyezhetjük a vakondcsapdát méghozzá úgy, hogy annak a lábai a járat vonalába essenek, majd élesítsük a csapdát a két föld felszín feletti részének a felhúzásával. Ellenőrizhetjük azt is, hogy a csapda megfelelően működik e, méghozzá úgy, hogy finoman lenyomjuk ezt a két felső részt, és a máris összezár a föld alatti csapda szerkezet. A legutolsó fázis a vakondfogó élesítésében az, hogy egy kis laza földdel még körbeágyazzuk azt, hogy elzárjuk az alagutat a napfénytől. Így készen is áll a Super Cat vakond csapda a kis földtúrók elfogására. Rendkívül hatékony és biztos megoldás vakond ellen!

A vakond Magyarországon védett fajnak számít. Eszmei értéke: 25 000 Forint, a termék csak olyan országban használható, ahol a vakond nem minősül védett fajnak. Magyarországon való alkalmazásából okozott kárra cégünk nem vállal felelősséget. Magyarországi felhasználásától cégünk elzárkózik!