Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Macska távoltartó spray 1L

Várható szállítás: 2024. május 23.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 23 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
  • 48 órás hatás
  • természetes alapanyagokkal
  • 100% hatásfok macska és kutya ellen

Leírás és Paraméterek

Számos esetben előfordulhat, hogy kéretlen betolakodók közlekednek a kertünkben. Akár egy kóbor macska ugrik be a kerítésen vagy a szomszéd ebe, akár kóbor vagy a szomszédos cicákról van szó.

A kutyák akár még veszélyesek is lehetnek, főleg ha kisgyermek van az otthonunkban. Arról nem is beszélve, hogy a kutyák kikaparják növényeinket, levizelik a füvet és odapiszkítanak a gyepre. A macskák szintén okoznak ilyen kellemetlenséget, ráadásul ők még a döglött állattetemeket is odahordhatják az orrunk elé, mint a madarak, egerek, patkányok, stb.

Sokszor nem elég egy magas kerítést felhúznunk, a kutyák ugyanis bár nem másznak át rajtuk, de a macskák igen. Ráadásul ha nem akarjuk, hogy a macskák a kerítés deszkái, lyukai között átférjenek, akkor pedig olyanra kell építenünk azt, hogy alig láthatunk mi is ki rajta.

Használata: A sprayt permetezze ki egyenletesen a macskák által távoltartandó területen. Ismételje meg a kezelést 48 óránként, ameddig a macskák el nem szoknak az adott területről. A flakon tetején található pumpával képezzük a nyomást a tartályban, hogy ki tudjuk permetezni annak tartalmát. A szórófej állításával szabályozhatja a permet mennyiségét.

FIGYELEM! Gyermektől elzárva tartandó! Szembe kerülés esetén, több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása,ha könnyen megoldható és az öblítés folytatása. A sprayt csak az eredeti biztonságos csomagolásban tárolja. Használat után mosson kezet!