Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Borostyánpanel – 120 x 220 cm

Várható szállítás: 2024. június 25.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 179 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 1.724 Ft
 • 3 évig előnevelt, teljesen befuttatott borostyánpanel
 • min. 40 tő nemesített borostyán szabályosan végig futtatva
 • tüzihorganyzott merev acélrácsra futtava, 50 év átrozsdásodási garancia!
 • nem hoz termést sem virágot így a méheket/darazsakat nem vonzza
 • azonnal telepíhető kora tavasztól késő őszig
 • 2.64 m2 felületet takar
 • 220 cm magas, 120 cm széles

Leírás és Paraméterek

„Ezt bámuld szomszéd ne engem” - Azonnali örökzöld kerítés, belátás-gátlás, országos kivitelezés! Esztétikailag és célját tekintve : megspórolhat 3-5 évet!

Milyen helyzetekben telepíts borostyánpanelt?

 • Örökzöld sövény kerítés. Az élősövény kerítés ideális magánházak vagy középületek számára, hogy esztétikusan védjük értékeinket.
 • Kerti térelválasztó. Természetes megoldás a személyes tér és a kényelem biztosítására. Tökéletes térelválasztó éttermek számára is!
 • Dekoráció. Számos jótékony élettani hatása mellett az összefüggő zöld növényzet gyönyörködteti a szemet és természetközeli érzést kölcsönöz.
 • Homlokzatburkolat, Nem a falra fut! A növényfal óvja a falfelületet a természeti hatások ellen és maximális takarást biztosít az épületeknek.

A borostyánfal előnyei

Ládában telepített borostyánfal. A ládában telepített borostyánfal nagy előnye, hogy sokoldalúan felhasználható teraszokon, tetőteraszokon, kiváló kerti térelválasztó és ideális éttermek, rendezvények számára is. Tetszőlegesen áthelyezhető, variálható, méretre alakítható (ha szükséges). A bemutatókerünkben az előnevelt borostyánfal panelek majdnem teljes takarást biztosítanak a megrendelő számára.

Egyszerű, könnyű kivitelezés. Legyen szó kerítésről, vagy egy hangulatos kerti lugasról esetleg egy esztétikus irodai dekorációról, mobilitásunknak köszönhetően bárhová bármikor kiszállítjuk és azonnal be is telepítjük Önnek a kívánt nagyságú borostyánnal befuttatott felületet. Nem kell éveket várnia míg a palánta lassan felkúszik a házfalra, mivel előre elültetett a már teljesen befuttatott acélszerkezetű paneleket hozzuk el Önhöz. Szinte azonnal élvezheti az örökzöld sövény kerítés tökéletes fedését a kertjében. Maga az acélrács nem látszódik, hiszen sűrű réteget képez rajta a növény, így a csodasövény mindig gyönyörű látványt és maximális takarást biztosít a kíváncsi szemek elől.

Jótékony élettani hatás. Az elegendő zöldterület hiánya egyre nagyobb problémát okoz a városi embernek. Azonban a zöld környezet növelése javítja az általános életminőséget, mivel hangulatunk, egészségünk állapota függ a természet közelségétől. Éppen ezért napjainkban egyre fontosabb szerepet játszik a középületek, teraszok, magánházak borostyánnal történő borítása, hogy megőrizzük az egyensúlyt az épített, a természetes környezet és köztünk. A borostyánfal elem napi 45 liter oxigént termel 40%-al csökkenti a fejfájásos panaszok számát 21%-al csökkenti a fáradtságot Mindezt pedig olyan sövény ár mellett, mely nem lesz Önnek megterhelő.

Youtube videók