Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Prémium Oszcilláló v. Billenős Locsolófej 350m2 lefedettség, talpas kivitel, állítható szög

Várható szállítás: 2024. május 23.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 3 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Bradas
  • 18 erős gumírozott fúvakosoros billenőfejjel ellátott
  • max 350m2 lefedés
  • rendkívül alacsony zajszint
  • ideális gyep öntözéshez
  • tisztító tű mellékelve a csomagban
  • mindegyik gyorscsatlakozóval kompatibilis

Leírás és Paraméterek

Locsolófej talpas oszcilláló 334m2

Alumínium karú, 18 fúvókás oszcilláló locsolófej. Egyszerűen és könnyen állítható az öntözött terület mérete. A fúvókák tisztításához műanyag tűt mellékeltek. max 350m2-t locsol be. A Bradas White Line billenős vagy oszcillálós locsoló, praktikus és kényelmes módja a nagy területek öntözésének.  

Használata ideális a kertben, a telken vagy akár a gazdaságban. A modell 18 erős gumírozott fúvókával van szerelve egy masszív fém karon. A fúvókák egy beépített tű segítségével könnyedén tisztíthatóak.

A locsoló eszköz egyszerűen használható és állítható szórástartományt kínál, amivel lehetőségünk nyílik szabályozni az öntözés távolságát valamint az öntözés irányát. Így szabadon dönthetünk, hogy egyszerre öntözzünk mindkét oldalról vagy csak a kiválasztott oldalon. Ezen beállítás a kényelmes csúszkák segítségével állítható be. A szilárd, kiváló minőségű műanyag konstrukció biztosítja a locsolófej stabilitását és tartósságát.  

Kis súlya ellenére ellenáll a mechanikus vagy a termikus tényezők okozta deformációnak. A maximális öntözési lefedettség nyomásfüggően 350m².