Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Napelemes vakondriasztó 800m2 Sonic Bros

Várható szállítás: 2024. április 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 1 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
  • max 800 m2 hatókörzet
  • felhős esős időben is
  • napelemes készülék

Leírás és Paraméterek

A lengyel Bros vállalat sokadik éve van jelen a kártevőirtók és a vakondriasztók piacán. Vakond ellen megbízható és minőségi vakondriasztó termékeket gyártanak és fejlesztenek, melyek keresettek rengeteg országban. Mi megbízunk a cég által képviselt színvonalban és minőségben, internetes áruházunkban csupa olyan termékeket talál meg, legyen az szúnyogirtó, vakond riasztó, egércsapda vagy madárriasztó, melyeket mi is használnánk, használunk.

Ez a Napelemes vakondriasztó 800 m2 Sonic Bros termék teljesen ellátja magát energiával, nem kell rendszeresen újratöltenünk. A napelemes vakond riasztók nagy előnye, hogy egész nap és egész éjszaka odafigyelés nélkül végzik a dolgukat, mivel megújuló energiaforrás az alapjuk, ezért roppant környezetkímélőek és gyakorlatilag nem kell számolnunk további ráfordított költséggel.

A vakondok roppant sok kellemetlenséget tudnak okozni kertünkben, szabadtéri területeinken. Feltúrják a veteményest, elrontják a tökéletes szép pázsit összképét túrásaikkal. Ráadásul a vakondjáratokban közlekednek egyéb rágcsálók is, úgy mint a mezei pockok például, amelyek pedig megrágcsálják növényeink, virágaink gyökerét. Azok így kipusztulnak. A hagyományos módszerek nem mindig válnak be ebben az esetben vakondok ellen. Ha viszont egy olyan módszert szeretnénk, mellyel nem is kell bántanunk az állatot, csupán el akarjuk azokat kergetni a területünkről, abban az esetben is a megoldás egy ilyen termék lehet.

A készülék hatékonyan elriasztja a pockokat,vakondokat és más földlakó rágcsálókat. Környezetbarát, nem igényli vegyszerek használatát. A készülék 30 másodpercenként hangjeleket és vibrációt bocsájt ki,ami elriasztja a kitűnő hatással rendelkező és vibrációra érzékeny vakondokat és rágcsálókat. A talajtól függően max. 800 m2 -es területet véd.

A napenergiával működő elem garantálja, hogy a készülék egész nap működik akár felhős vagy esős időben is.

Főbb jellemzői:

  • Hatókörzet: max.800 m2
  • Könnyen összeszerelhető és telepíthető
  • Változó időjárási feltételeknek és víznek ellenáll
  • Elemcserére nincs szükség
  • A talajra helyezve szinte észrevehetetlen
  • Háziállatokra biztonságos

Hol használjuk:  gyepes területek, virágágyak, pihenőterületek, sportpályák és játszóterek, fóliasátrak, veteményes kertek

Specifikáció: napelem és akku 1,2V/800 MaH

A teljesen feltöltött készülék a napsugarak közvetlen hatása nélkül kb. 96 órán át marad hatásos.