Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Csigacsapdába csalétek - Natural Control (2db/csomag)

Várható szállítás: 2024. május 30.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Előrendelhető
Vidéki raktárunkban (+2nap): Előrendelhető
Szállítási díj: 976 Ft
  • Svájci minőség : megbízható termék
  • akár 200 db csigát is el tud kapni
  • 60 m2 hatósugár
  • a termékhez szükséges csapda is

Leírás és Paraméterek

SWISSINNO Csalétek Natural Control csigacsapdába 2db/csomag

100% természetes, méreganyagoktól mentes alapanyagokból

A SWISSINNO Natural Control csigacsapda csalétek könnyedén nyitható műanyag tasakban helyezkedik el, folyékony halmazállapotú és egyszerűen behelyezhető az erre a célra kialakított csigacsapdába, majd az így feltöltött készüléket a talajba süllyesztjük úgy, hogy a nyílás - amin keresztül a kártevők bejutnak - a talaj szintjén helyezkedjen el. A csigacsapdát célszerű úgy elhelyezni, hogy az a csigák vonulási útvonalának közelében legyen. A SWISSINNO Natural Control csigacsapdában elhelyezett csalétek az állatokra olyan erős vonzerőt gyakorol, hogy akár nagy távolságról is odavonzza az általunk elkapni kívánt egyedeket. Számunkra az is fontos, hogy hatása szelektív, így megkíméli a hasznos élő szervezeteket, viszont nagy hatékonysággal gyűjti be az oly nagy kárt okozó meztelencsigákat, például a spanyolcsigát.

A SWISSINNO Natural Control csigacsapda csalétek egyik rendkívül nagy előnye, hogy könnyen kezelhető, csomagolása teljes egészében újrahasznositható . A jobb hatás érdekében nem szükséges egyszerre több tasak tartalmát a SWISSINNO Natural Control csigacsapdába behelyezni, hiszen egyetlen adaggal is nagy hatásfokkal gyérithetjük e számunkra rendkivül visszataszitó csúszómászókat. Ugyanis e visszataszitó kártevők rendkivül nagy kárt tudnak okozni azzal, hogy reszelős nyelvükkel megrágják levélzöldségeket (saláta, spenót), a bogyós gyümölcsű növények alacsonyan elhelyezkedő termését (szamóca, ribizli es a paradicsom) is, sőt egyes növények földalatti részeit, mint a burgonyagumó vagy a répatest. A meztelencsigák rágásukkal kiöblösítik, ezáltal üregessé teszik és elősegítik a rothadási folyamatok elindítását. Ez a visszataszító állat nemcsak a termények megrágásával okoz kárt, hanem azzal is, hogy a növény felületét ürülékével, és az oly jellegzetes ezüstösen csillogó színű nyálkacsíkkal szennyezi be. A SWISSINNO Natural Control csigacsapda csalétek hatását tekintve tartós vonzerőt gyakorol, akár 3 héten át is odavonzza a kártevőket és ezáltal rendkívül megbízható termékké válik. Az ártalmas meztelencsigák tevékenységüket tavasztól késő őszig folytatják és csak a korai fagyok vetnek gátat elterjedésüknek. A klímaváltozás okán a meztelencsigák egyre nagyobb számban telelnek át hazánk területén, ezért fokozódó jelenlétükkel a házi kertekben feltétlenül számolnunk kell.

A SWISSINNO Natural Control csigacsapda és a hozzá tartozó csalétek kiválóan alkalmazható ökológiai gazdálkodás keretei között, mivel semmilyen mérgező anyagot nem tartalmaz, így más hasznos szervezetekre teljesen ártalmatlan. A SWISSINNO Natural Control csigacsapda belsejében a csalétek úgy helyezkedik el, hogy az sem gyermekek, sem melegvérű háziállatok számára nem hozzáférhető, ezáltal rájuk nem gyakorol semmilyen hatást.