Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Csótánycsapda csalétekkel - Dekor kivitel 2 db/csomag

Várható szállítás: 2024. június 25.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 12 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
  • Svájci minőség : megbízható termék
  • helyiségenként legalább 1 db javasolt
  • 2 db/csomag kompakt kivitel

Leírás és Paraméterek

SWISSINNO Natural Control csótánycsapda csalétekkel 2 db/csomag

A Swissinno Natural Control csótánycsapda egyszerű és higiénikus módja a nem kívánatos csótányok eltávolításának otthonunkból.

A csomag két darab csótánycsapdát tartalmaz, melyeket bárhová elhelyezhetünk a lakásban, legyen szó akár egy sarokról, vagy épp a konyhaszekrény aljáról. A csapdák praktikusan, egyesével vannak csomagolva. Nincs más dolgunk, mint kibontani a csomagolást, majd a csapdán található öntapadós ragasztóról eltávolítani a fóliát és elhelyezni a kívánt helyre. Az öntapadós ragasztónak köszönhetően nem csak vízszintes, hanem függőleges felületen is elhelyezhetjük, így a falon közlekedő kártevők is áldozatául esnek.

A Swissinno Natural Control csótánycsapda nem csak csótányok ellen hatásos: a csapdában előre elhelyezett csali a csótányokon kívül magához vonzza az egyéb bogarakat és rovarokat, az ezüstmolyt és a pókokat is. A csapda belseje folyékony, ragadós anyaggal van bevonva, mely miután becsalogatta az arra járó kártevőket, nem ereszti őket többé. A minden oldalán nyitott csapdába nagyobb esélyyel másznak bele a csótányok, így nagyobb hatékonysággal szabadulhatunk meg tőlük. Mikor a csapda megtelt az áldozatokkal, egyszerűen távolítsuk el a padlóról vagy a falról és dobjuk ki a szemetesbe. Egyszerűen, higiénikusan megszabadulhatunk a különféle rovaroktól és pókoktól, anélkül, hogy hozzá kellene érnünk a tetemekhez! A Swissinno Natural Control csótánycsapdában elhelyezett csalétek nem tartalmaz mérgező anyagokat, és egyéb, egészségre ártalmas kemikáliákat, hanem csak a gyártótól már megszokott 100%-ban természetes anyagokból álló csalétket.

Miért válasszuk a SWISSINNO Natural Control csótánycsapdát?

Műanyag burkolatának köszönhetően, melyen épp csak akkora rések vannak, hogy a csótányok beférjenek, nem jelent veszélyt sem gyermekekre, sem a háziállatokra. Fontos tudni, hogy az újonnan kibontott, frissen elhelyezett csapda ugyan nem tesz kárt gyermekeinkben, sem háziállatainkban, viszont az elpusztult csótányok hordozhatnak magukban ételmérgező, hasmenést okozó baktériumokat, melyek viszont az egészségre károsak! Használat körben figyeljünk arra, hogy gyermekünk vagy házi kedvencünk ne nyúlkáljon, vagy kutakodjon a csapda résein keresztül!

A SWISSINNO Natural Control csótánycsapda használata:

A csapdát vegyük ki a csomagolásból, majd távolítsuk el a ragasztós felületet fedő papírt. Helyezzük a csótányok által leggyakrabban látogatott hely(ek)re a lakásban (ilyen gyakori helyek a lakásban például a hűtőszekrény mögött, a mosogató alatt vagy éppen a ruhásszekrény mögött). A tapadókorongoknak köszönhetően akár vízszintes, akár függőleges felületekre is tehetjük a csapdát. A ragadós csalétek megakadályozza, hogy az elhullott csótányok kiessenek belőle. Amint megtelt a csapda, csak távolítsuk el óvatosan a felületről, majd egy mozdulattal dobjuk ki.

A Swissinno Natural Control csótánycsapda kiválóan alkalmas otthoni, vagy kisebb üzleti felhasználásra. Felhasználását javasoljuk konyhában, fürdőszobában, mellékhelyiségben, pincében, élelmiszerüzletek, vendéglátóhelyek raktáraiban, konyháiban is. A diszkrét, mégis dizájnos megjelenés elegáns külsőt kölcsönöz még az olyan visszataszító kártevők elleni védekezésnek is, mint a csótányok.