Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Darázscsapda csalétek - Natural Control ( 2 db/csomag )

Várható szállítás: 2024. május 23.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 11 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
  • Svájci minőség : megbízható termék
  • környezet és gyermekbarát anyagokból
  • 40m2 hatósugár
  • 2db/csomag : 6 hétig kitart

Leírás és Paraméterek

FIGYELEM : ez a termék csupán a már meglévő darázscsapda utántöltését szolgálja, a teljes értékű használathoz rendelkeznie kell a darázscsapdával, melyet oldalunkon megtalál.

Csalétek - Natural Control darázscsapdába (2db/csomag)

100% természetes alapanyagokból

A SWISSINNO Natural Control csalétek a gyártó által kifejlesztett darázscsapdában használható. A Natural Control darázscsapda a legesztétikusabb módja a nem kívánt darazsak távol tartásának otthonunktól. A csapdát elég egyszer megvenni, hiszen a hozzávaló csalétket külön is beszerezhetjük!

A nyári meleg időszakban a legmeghittebb kerti ebédet vagy sörözést is megzavarhatják a darazsak. Csípésük nem halálos - annak, aki nem allergiás rá -, ennek ellenére senki sem szereti, ha a vasárnapi húslevesbe darázs pottyan. A darazsakat különösen vonzzák az édes ételek, de még a sör is! Emiatt nem csak étkezésekkor számíthatunk rájuk. Akinek gyümölcsös kertje van, tudja mit jelent ez. Darazsak százai verhetnek tanyát a házfalba, vagy akár az ablakkeret repedéseibe is, így bejutva a lakásba. A SWISSINNO épp ezért alkotta meg kültéri darázscsapdáját!

A SWISSINNO Natural Control darázscsapdát kültérre tervezték: kiválóan alkalmas kerti felhasználásra, gyermekek kerti játszóhelyein, hajók, csónakok fedélzetén vagy akár a kerti komposztáló mellé vagy a hulladéktároló mellé. A csalétek 100%-ban természetes, méreganyagokat nem tartalmazó összetevőkből áll, használata pedig gyerekjáték.

SWISSINNO Natural Control darázscsapda csalétek használata:

A doboz 2 csomag utántöltő csalétket rejt magában, egy darázscsapdába egy csomagot használjunk fel egyszerre! Bontsuk ki a csomagolást, majd a csomag tartalmát óvatosan öntsük a csapda aljába. Engedjük fel egy pohár vízzel a jelzésig, majd óvatosan keverjük el. A vízzel elkevert csalétek magához vonzza a darazsakat, melyek beleesve a folyadékba, megfulladnak. Amint a folyadékszint csökkeni kezd a csapdában, töltsük fel újra vízzel. A csapdát 2-3 hetente érdemes kiüríteni és új csalétekkel feltölteni. Bár maga a csalétek nem veszélyes gyermekeinkre és háziállatainkra, igyekezzünk olyan helyre tenni, ahol nem férhetnek hozzá! A csapdában rejlő, de még élő darazsak megcsíphetik a gyanútlanul közeledőket! A legjobb, ha olyan helyre akasztjuk a csapdát, ahol nincs szem előtt.