Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Darázscsapda csalétekkel - Natural Control

Várható szállítás: 2024. május 22.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 20 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
  • Svájci minőség : megbízható termék
  • környezet -és gyermekbarát anyagokból
  • 40m2 hatósugár
  • utántölthető

Leírás és Paraméterek

SWISSINNO Natural Control darázscsapda csalétekkel

100% természetes alapanyagokból

Hosszantartó hatású és nagyon hatékony csalétek, amely minden típusú darazsat vonz az egész szezonban.

Szinte nincs olyan ember a világon, aki csodálattal, szeretettel tekintene a darazsakra. A nyári időszakban viszont a darazsak szinte mindenhol ott vannak: a kertben elköltött ebédek alkalmával, a délutáni kerti sörözések és sütögetések alkalmával - mindenhol vendégeskednek. De hogyan lehetne a lehető legtermészetesebb módon ellenállni a darazsak állandó jelenlétének? A régi, házi módszerek ideje lejárt, hiszen itt van a SWISSINNO innovatív fejlesztése: a Natural Control darázscsapda, 100%-ban természetes összetevőkből álló csalétekkel ellátva.

A SWISSINNO Natural Control darázscsapda tulajdonképpen a félbevágott műanyag flakon elvén alapul: a darázscsapdába csalit kell tölteni, mely magához vonzza az arra járó darazsakat. A darazsak pedig kíváncsi természetűek: érdekelni fogja őket, mit rejt a flakon. A speciálisan kialakított résen bemásznak a csapda belsejébe, ahol benn ragadnak a folyadékban és végül megfulladnak. A teljesen környezetbarát, 100%-ban természetes csalétek 2-3 hétig is kitart. A SWISSINNO Natural Control darázscsapda kültéren alkalmazható, kiválóan alkalmas kiskertekbe, gyümölcsöskertekbe, hajók és csónakok fedélzetére vagy éppen játszótereken. Mivel nem a csapdában lévő csalétek tartalmaz méreganyagokat, így nem jelent veszélyt gyermekeinkre és háziállatainkra.

A SWISSINNO Natural Control darázscsapda használata:

Vegyük ki a csapdát a csomagolásból és csavarjuk le a tetejét. A csomagban található csalétket szórjuk a flakonba, majd öntsük fel egy pohár vízzel addig, amíg a flakon oldalán lévő jelzést el nem éri a vízszint. Az így keletkezett elegyet keverjük el és rázogassuk meg, hogy a csalétek teljesen feloldódjon a vízben. Tekerjük vissza a fedelet, majd a csomagban található drót segítségével akasszuk fel egy faágra. A legideálisabb egy szélcsendes, napos hely a csapda kihelyezésére, mely 5-10 méterre van a darazsaktól megvédeni kívánt helyről. A kihelyezésre legmegfelelőbb napszak a koraesti-esti órák, hiszen ekkor elkerülhetjük, hogy a csapda felhelyezésében darazsak segédkezzenek. A SWISSINNO Natural Control darázscsapda a házi módszerekkel ellentétben 2-3 hétig képes magához vonzani a nem kívánatos kerti látogatókat. A 2-3 hét elteltével a csapdát akasszuk le a fáról, majd a csalétket óvatosan öntsük ki. A csapdát mossuk ki lágy mosószeres vagy szappanos vízzel, majd töltsük fel újra. A SWISSINNO Natural Control darázscsapdához külön vásárolhatunk utántöltő csalétket.

A SWISSINNO Natural Control darázscsapda ugyan nem tartalmaz mérgező anyagokat, melyek veszélyt jelentenének gyermekeinkre vagy házi kedvenceinkre nézve, mégis helyezzük olyan helyre a csapdát, ahol nem férhetnek hozzá! A csapdába esett, de még életben lévő darazsak csíphetnek, mely az esetek többségében nem jelent halálos veszélyt, de annak, aki allergiás rá, annak akár halált is okozhat! Ha nem vagyunk biztosak benne, hogy allergiásak vagyunk, akkor a SWISSINNO Natural Control darázscsapda kihelyezésekor és ürítésekor kérjük valaki olyan segítségét, aki biztosan nem allergiás a darázscsípésre!

A SWISSINNO Natural Control darázscsapda csalétek olyan speciálisan összeállított keveréket tartalmaz, amely a darázsfajok széles skáláját odavonzza. A csalétek mindegyikre hatással van és mindegyikre halálos.