Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Defenders macska távoltartó tüske blokk 9x23cm

Várható szállítás: 2024. június 14.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 23 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
  • széles és a macska nem tud rálépni
  • szerelhető és fúrható
  • 23cm hosszt fed egy egyenes blokk
  • egymással kombinálható termékek

Leírás és Paraméterek

Macskatávoltartó tüske széles blokk. 230mm x 90mm tüskés felület a macskák távol tartására. A tüske csíkok könnyen rögzíthetőek kerítés tetejére, fal peremekre ahol a macskák közlekednek.
 
A csíkok időjárás állópolipropilén műanyagból készültek, méretre vághatóak, hajlíthatóak, oszthatóak. Könnyen felrögzíthetőek ragasztással, csavarozással.
 
Az ár 1db tüskecsíkra vonatkozik!
 
Kertünkben roppant kellemetlen jelenség lehet egy-egy megjelenő, garázdálkodó macska. A cicák odahordják a zöld fűre az elkapott állattetemeket. Verebeket, egereket, madarakat. Ezek még veszélyesek is lehetnek, ha kisgyermek van a háznál, aki persze hatalmas érdeklődéssel fogdossa meg ezeket a tetemeket.
 
Ezen felül a macskák kivizelik a gyönyörű virágainkat, valamint odapiszkítanak a gyepre. Ezzel is elrontva a gyönyörű, homogén zöld pázsit összképét. Kóbor vagy a szomszéd macskák ellen többféle megoldást is kínálunk kártevőirtó és állatriasztó webáruházunkban.
 
Az ultrahangos állatriasztók, mely bár kiváló megoldást jelentenek kis- és közepes termetű állatok ellen, nem jöhetnek szóba abban az esetben, ha van kutyánk a kertben, ebben az esetben ugyanis azt is zavarná a készülék. Éppen ezért inkább ezt a macska távoltartó tüske blokkot javasoljuk.
 
A termék a Defenders márka egyik megoldása a cicákkal folytatott küzdelmünk megkönnyítésére. Ez a cég a vezető prémium kategóriás kártevőirtó beszállító az Egyesült Királyságban a kiskereskedelmi szférában. Több kategóriában, sokféle állat és rovar ellen fejleszt és gyárt a cég különböző riasztókat és irtókat, melyek egytől-egyig keresettek külföldön és hazánkban egyaránt. Angliában a vállalat termékei már bizonyítottak és jól bevált, sokak által használt riasztókról van szó.
 
Ez a macska távoltartó tüske kiváló megoldás macska ellen. Amellett azonban, hogy maximum hatékonysággal akadályozza meg a cicák átmászását a kerítésünkön, falainkon, a lehető legkevesebb kárt teszik az állatokban. Egyáltalán nem veszélyesek ezekre az állatokra, csupán megakadályozzák, hogy a területünkre merészkedjenek.