Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Teflonszalag ECO 12mm x 0,076mm x 12m

Várható szállítás: 2024. május 28.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 280 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Egyéb
  • Teflonszalag
  • ECO 12mm x 0
  • 076mm x 12m

Leírás és Paraméterek

Teflonszalag ECO 12mm x 0,076mm x 12m

A teflonszalagok az öntözőrendszerek méltatlanul elhanyagolt részét képezik. Ezekkel és ezzel a termékkel hosszú távon igen sok értékes vizet spórolhat meg a rendszer kiépítése és használata, üzemeltetése során. Még ha nem is mindenki teflonozza öntözőrendszerében az adott csatlakozásokat, mi tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy ez igen hasznos és megtérül.

A teflonszalagokat főleg műanyag menetes idomok illesztéseinél, csatlakozásánál alkalmazzuk, tömítésre, a rendszer zárttá, csöpögésmentessé tételére. Több rétegben körbetekerve alkalmazzuk őket, a nagyobb hatékonyság elérése érdekében.

Ez a teflonszalag kiváló szolgálatot tehet például a KPE idomok és csövek csatlakozásainál. A KPE idomokat erősen meg kell húzni, hogy passzentosan csatlakozzanak és csöpögésmentes illesztést biztosítsanak. Ezen felül azonban érdemes lehet rászánni magunkat a teflonozásra is. Egy másik gyakori alkalmazási területe a teflonszalagoknak a nyeregidomok és szórófejbekötő csöveknél van. Mikor a nyeregidomba bekötjük a bordás pipát, majd abban a szórófejbekötő csövet, ezeket az illesztéseket is ajánljuk, hogy teflonozza körbe.