Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Élvefogó egércsapda csalétekkel - Super Cat

Várható szállítás: 2024. április 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 5 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
  • Svájci minőség: megbízható termék
  • pénzvisszafizetési garancia
  • háziasszonyok kedvence
  • nincs vér, nincs tetem
  • több csapda kihelyezése javallott a maximális hatásfokért
  • utántölthető

Leírás és Paraméterek

SWISSINNO Super Cat élvefogó egércsapda

Miért humánusabb a SWISSINNO Super Cat élvefogó egércsapda a hagyományos egérfogónál?

A SWISSINNO Super Cat élvefogó egércsapda a hagyományos egérfogókkal szemben nem öli meg az elkapott egeret. A nyitott csapdába az egér a saját kíváncsiságától vezérelve bemászik, majd a csapda lezárul mögötte. Az egér életben marad, hiszen nincs olyan szerkezet a csapdában, amely megölné. Az így elkapott egeret a csapdával együtt vigyük ki egy nyílt terepre (hogy a rágcsáló ne térjen vissza otthonunkba, legalább 1 kilométerre vigyük el a háztól), majd az egeret engedjük szabadon.

A SWISSINNO Super Cat élvefogó egércsapda használata:

Távolítsuk el a csomagolást az egércsapdáról, majd helyezzük a fal mellé az egerek leggyakrabban használt vonulási útvonalára. A csapdán található gombot lenyomva a csapda kinyílik és úgyis marad. Amikor az egér bemászik, a csapda lecsapódik a háta mögött, így nem tud kiszabadulni. Hogy az elfogott egér ne szenvedjen sokat, ellenőrizzük 2-3 óránként a kihelyezett csapdát, ha van benne egér, akkor fogjuk és vigyük ki a házból elereszteni. A SWISSINNO Super Cat élvefogó egércsapdába elhelyezhetünk házi csalétket (diót, sajtkockákat, kolbászkarikát, stb...) vagy pedig az egérfogóhoz külön megvásárolható kapszulás csalétket. A SWISSINNO csalétek élvefogó egércsapdába nem tartalmaz mérgező anyagokat, így bátran használhatjuk gyermekek és háziállatok közelében is.

Miért válasszuk a SWISSINNO Super Cat élvefogó egércsapdát?

A SWISSINNO Super Cat élvefogó egércsapda a lehető leghumánusabb megoldás a kártevő rágcsálók eltávolításának. Az egerek szinte mindent tönkre tudnak tenni ami a háztáj körül van, élelmiszert, vezetékeket egyaránt. Amellett, hogy beledézsmálnak a hidegebb időkre félretett élelmiszereinkbe, veszélyes betegségeket is terjesztenek: ilyen a fertőző agyhártyagyulladás vagy a szalmonella. A megdézsmált élelmiszerrel együtt ezek a betegségek az emberi szervezetbe is bejutnak. A SWISSINNO Super Cat élvefogó egércsapda használatával viszont elkerülhetjük, hogy az egerek ellepjék pincénket, padlásunkat, nem mellesleg anélkül, hogy bántani kelljen a rágcsálókat! Ugyan a SWISSINNO Super Cat élvefogó egércsapda nem jelent veszélyt gyermekeinkre és háziállatainkra nézve, próbáljuk úgy kihelyezni, hogy ne férhessenek hozzá, nehogy a csapda kinyíljon és kiszaladjon belőle a már megfogott egér.

A termék 1 db csalétekkel van szerelve. Csalétek utántöltő külön vásárolható!