Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Golyóscsap (fém) karos BM 3/4"

Várható szállítás: 2024. április 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 5 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Genebre
  • Golyóscsap (fém) karos BM 3/4"

Leírás és Paraméterek

Golyóscsap (fém) karos BM 3/4"

Ez a golyós csap karral rendelkezik, a háza és belső szerkezete fémből van, csatlakozása pedig ¾”-os. Az áruházunkban elérhető golyóscsapok közül választhat füllel, valamint karral rendelkezőt, valamint 1”-osat és ¾”-osat egyaránt. Kerti szerelvények széles választéka elérhető nálunk, böngéssze végig a termékkategóriát és válasszon kedvére, nálunk csak és kizárólag olyan gyártó termékeit találja meg, melyek kiváló minőségűek és melyeket mi is használnánk.

Ezt a terméket is a spanyol Genebre vízipari szerelvényeket gyártó vállalat fejleszti és gyártja. A cég abszolút jelen van globálisan, Európában, Amerikában és Ázsiában egyaránt. 1981-es indulása óta a folyamatos innováció és növekedés jellemzi a céget, ami köszönhető a minőségi és megbízható termékeinek, öntözőrendszer alkatrészeinek, szerelvényeinek.

A golyós csapok a gerincvezeték és a zónák szakaszolásában, elzárásában és megnyitásában kapnak fontos szerepet. Mint kerti csapok, értelemszerűen a víz áramlásának kézzel történő, manuális indítására, vagy elzárására szolgálnak. Kívül-belül fémből készült, masszív, nagy teherbírású, időtálló szerkezetek, melyek bírják a nagy víznyomást és nem fognak elrepedni nagy igénybevétel esetén sem. Ezzel szemben, ha műanyag csapot választunk (hengeres csapok), akkor azt csepegtető rendszerek bővítésére, elzárására és szakaszolására használjuk. A műanyagból készült csapok értelemszerűen kisebb víznyomást képesek csak elviselni, a csepegtető rendszerekben pedig kisebb víznyomás uralkodik felszerelt nyomáscsökkentőnek köszönhetően.