Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Hollander szelepkötő egyenes 1" KB

Várható szállítás: 2024. június 25.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 36 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • szelepkötő idom
  • hollanderes idom
  • egyenes idom
  • 1"
  • KB

Leírás és Paraméterek

Hollanderes szelepkötő egyenes 1" KB

Szelepkötő egyenes idom, mely 1 db belső menetes, hollanderes csatlakozással és 1 db külső menetes csatlakozással rendelkezik.

Ezzel a hollanderes szelepkötő egyenes termékkel mágnesszelepünkhöz csatlakoztathatunk játszi egyszerűséggel valamely 1”-os szerelvényt, idomot. A hollanderes idomok segítségével professzionális módon, rendezetten, egymástól egyenlő távolságra telepíthetjük értékes mágnesszelepeinket a szelepdobozba, szelepaknába. Azért fontos, hogy az öntözőrendszerünk ezen részénél körültekintően járjunk el a telepítéssel és szakszerűen, mivel a mágnesszelepek igen értékes és fontos elemei a rendszernek. Ha megsérülnek, vagy nem megfelelően alkalmazzuk, telepítjük őket, akkor sok értékes víz mehet kárba, mire észrevesszük a problémát.

 Az idomtest maga kemény polietilénből készült, így ellenálló, erős műanyag, mely bírja a terhelést és a nagy hálózati víznyomást. Nem kell attól félnünk, hogy hosszú távon elrepednek ezen alkatrészeink, áruházunkban minden KPE, LPE és hollanderes idom kiváló minőségű.

Menet - belső menet (BM) Hollanderes 1" BM
Menet - külső menet (KM) 1" KM
Max. nyomás 10 Bar