Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Hollanderes szelepkötő kereszt 1" KBBB

Várható szállítás: 2024. május 23.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 52 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • hollanderes
  • szelepkötő idom
  • szelepkötő kereszt
  • 1"
  • KBBB

Leírás és Paraméterek

Hollanderes szelepkötő kereszt 1" KBBB

Szelepkötő kereszt 3 db belső menetes, hollanderes és 1 db külső menetes csatlakozással.

Ezzel a hollanderes szelepkötő kereszt termékkel három mágnesszelepet is beintegrálhatunk öntözőrendszerünkbe. A hollanderes idomok segítségével a szelepeinket rendezetten, strukturáltan, egymástól egyenlő távolságban szerelhetjük fel és tehetjük be a szelepdobozba, szelepaknába.

Mivel három darab belső menetes hollanderes csatlakozással rendelkezik ez a termék, ezért külső menetes mágnesszelepekre javasoljuk ezt a típust. Ezáltal a későbbiek folyamán a mágnesszelepeinkhez egyszerűen hozzáférhetünk. A hollanderes csatlakozásnál a gyártó O-gyűrű segítségével biztosította be a megfelelő tömítést. Így ezen végeinél ezeknél a szelepkötő kereszteknél nem szükséges külön tömítést alkalmaznunk (csupán arra figyeljünk oda a telepítés folyamán, hogy a gyűrű a helyén legyen).

Nem úgy azonban, mint a külső menetes csatlakozásnál, ahol mint minden menetes idom esetében, javasoljuk a teflonszalag használatát. Ezekből megtalál nálunk kiváló minőségűeket a releváns termékkategóriában. A teflonszalaggal körbetekert illesztés vízhatlan, tökéletes tömítést biztosít KPE és LPE idomok esetében.

Ez a hollanderes szelepkötő kereszt 1" KBBB termék rendkívül fontos abban az esetben, ha öntözőrendszerünkbe több mágnesszelepet szeretnénk beépíteni. Azért is nagyon fontos ezeknek az alkatrészeknek a megfelelő és szakszerű telepítése, mivel igen értékesek, valamint a rendszer egészét tekintve kiemelten fontosak.

Menet - belső menet (BM) Hollanderes 1" BM
Menet - külső menet (KM) 1" KM
Max. nyomás 10 Bar