Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Hollanderes szelepkötő könyök 1" KB

Várható szállítás: 2024. július 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 53 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • szelepkötő idom
  • könyökidom
  • hollanderes idom
  • 1"
  • KB

Leírás és Paraméterek

Hollanderes szelepkötő könyök 1" KB

Szelepkötő könyökidom 1 db hollanderes belső menetes csatlakozással és egy darab menetes csatlakozással.

A hollanderes idomok lehetővé teszik, hogy a mágnesszelepünket, vagy szelepeinket megfelelően, szakszerűen és rendezetten telepítsük, szereljük. Segítségükkel a KPE idomokhoz hasonlóan úgy rendezhetjük az egyes öntözőrendszer alkatrészeket, hogy azok a leginkább illeszkedjenek, kapcsolódjanak és helytakarékos módon használhassuk őket.

Ez a Hollanderes szelepkötő könyök 1" KB is kiváló anyagminőségű és könnyen szerelhető, illeszthető termék. Minden hollanderes idom esetében elmondható, hogy bekötésük nem igényel különösebben nagy szakértelmet, az alkatrészek úgy vannak kialakítva, hogy látszik rajtuk, hogy mit hogyan kell csinálni velük, hogyan kell őket beintegrálni a rendszer egészébe.

A hasonló idomok segítségével és a hollanderes könyök segítségével egyszerűen elérhetjük, hogy mágnesszelepeinket egyszerűen telepítsük a szelepaknába. Ott biztonságban lesznek és kialakításuk miatt kevésbé észrevehetőek a kertben. Különösen, hogy ha földbe süllyeszthető dobozról van szó, ebben az esetben a zöld fedélnek köszönhetően egyáltalán nem fognak az alkatrészek belezavarni a szép zöld kert összhangjába, esztétikájába.

Mindenképpen érdemes ezen alkatrészek esetében is a minőséget választani, hiába vesszük meg ugyanis a méregdrága mágnesszelepeket és szórófejeket, hogy ha a kiegészítők és összekötő elemek esetében mellé lövünk, akkor könnyen szivároghat valahol a víz, vagy hasonló probléma léphet fel. Ezek az idomok elbírják viselni mindazt a víznyomást, mely szükséges ahhoz, hogy hosszú távon stabilan működjenek és ne repedjenek meg. 

Menet - belső menet (BM) Hollanderes 1" BM
Menet - külső menet (KM) 1" KM
Max. nyomás 10 Bar