Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Hollanderes szelepkötő T-idom 1" KBB

Várható szállítás: 2024. május 23.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 67 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • szelepkötő idom
  • hollanderes idom
  • T-idom
  • 1"
  • KBB

Leírás és Paraméterek

Hollanderes szelepkötő T-idom 1" KBB

Szelepkötő T-idom, amely 2 db belső menetes, hollanderes csatlakozással és 1 db külső menetes csatlakozással rendelkezik.

A két hollanderes csatlakozásra csatlakoztathatunk kettő darab mágnesszelepet, a külső menetes végére pedig bármely 1”-os belső menetes idomot, további szerelvényt. A szerelése ennek a terméknek és bármely nálunk kapható hollanderes idomnak roppant egyszerű és gyors művelet. Ezek az alkatrészek műanyag anyagösszetételűek, kemény polietilénből készülnek. Általánosságban elmondható mind a KPE, mind az LPE és a hollanderes idomokról, hogy bárki által könnyen telepíthetőek és cserélhetőek. 

Ez a hollanderes szelepkötő T-idom abban lesz nagy segítségünkre, hogy rendezetten és egymástól egyenlő távolságra szereljük fel és telepítsük mágnesszelepeinket. Miután ezt megtettük, az egész konstrukciót behelyezhetjük a szelepdobozba vagy szelepaknába, ahol biztos helye lesz drága öntözőrendszer alkatrészeinknek. A mágnesszelepekről tudvalevő, hogy egyrészt értékes elemei rendszerünknek, másfelől pedig azért is kell nagyon vigyázni rájuk, ugyanis ezek az alkatrészek biztosítják a víz engedését és elzárását öntözőrendszerünkre. Ha nem vigyázunk kellőképpen rájuk, akkor megsérülhetnek és sok értékes vizet pazarolhatunk el.

A telepítéssel kapcsolatban megjegyzendő, hogy a külső menetes csatlakozásánál ennek a terméknek érdemes tömítést alkalmazni. Ez általánosságban elmondható bármely külső menetes idomról, azok ugyanis igénylik a teflonszalagok alkalmazását.

Ezt a hollanderes szelepkötő T-idom 1” KBB terméket a kiváló öntözéstechnikai megoldásokért felelős olasz Irritec vállalat fejlesztette és gyártja. Minőségileg tökéletesen megbízható, időtálló termék. Erre már csupán a cég neve is garancia, hiszen több mint 140 országban keresik termékeiket és több mint 40 éves fennállása óta felküzdötte magát a legnagyobb öntözéstechnikai vállalatok közé. Alkatrészeik egyaránt keresettek a kezdő és professzionális kertépítők és kertészmérnökök körében.

Az idomtest nagy hálózati víznyomásra lett tervezve, így nem fog elrepedni, nem fogja felmondani a szolgálatot. A belső menetes hollandi csatlakozások nem igényelnek tömítést, mivel az tökéletes vízhatlan illesztést biztosít.

Menet - belső menet (BM) Hollanderes 1" BM
Menet - külső menet (KM) 1" KM
Max. nyomás 10 Bar