Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Esőérzékelő RAIN-CLIK gyors aktiváció

Várható szállítás: 2024. május 28.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 29 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Hunter
  • esőérzékelő
  • RAIN CLIK
  • gyors aktiváció
  • Quick Response™
  • időjárás szenzor

Leírás és Paraméterek

HUNTER RAIN-CLIK esőérzékelő (Quick Response™)

HUNTER RAIN-CLIK esőérzékelő feladata, hogy amikor elkezd esni az eső, vagy pedig túl vagyunk egy komolyabb záporon, blokkolja az öntözőrendszert a vezérlőn keresztül azáltal, hogy megszakítja az áramkört. Amint az érzékelőben lévő szövetkorongok kiszáradnak, a mikrokapcsoló újra zár és ismét elindulhat az öntözés.

A RAIN-CLIK esőérzékelő csomagjában megtalálhatóak a felszereléshez szükséges rögzítőcsavarok. Több esőérzékelőtől eltérően nem kell beállítani rajta a lezárást, mivel önmagát szabályozza.

A HUNTER RAIN-CLIK esőérzékelő felszerelése és bekötése 

A esőérzékelőt úgy kell elhelyezzük, hogy az függőlegesen álljon egy olyan kitett helyen, ahol szabadon éri a csapadék. Semmiképp ne helyezzük az épület kiugró részei alá, illetve növénytakarásba sem, mivel ez jelentősen csökkenti az érzékelőnk hatékonyságát.

Quick Response™ gyors aktiváció: milyest elkezd esni az eső, az érzékelő letiltja az öntözést nem igényel karbantartást a kiszáradási idő könnyedén beállítható alapesetben zárt mikrokapcsoló, a legtöbb vezérlő automatikával együttműködik (elemes, csapra szerelhető vezérlőkhöz nem köthető)

Műszaki jellemzők:

Quick Response™ segítségével az öntözés leállításához szükséges idő 2-5 perc, a csapadékos idő elvonultával a visszaállításhoz szükséges idő kb. 4 óra (száraz, napos időben) mikrokapcsoló: 24V~, 3A 7,6 méteres 0,5 mm2 keresztmetszetű kéteres, szigetelt jelkábel tartozékok: rögzítőcsavarok

Ez a HUNTER RAIN-CLIK esőérzékelő egy költséghatékony és kiváló megoldás abban az esetben, ha minimalizálni szeretnénk a vízfogyasztást. A Hunter amerikai öntözéstechnikai nagyvállalat prémium kategóriás termékei elhozzák otthonába a legkorszerűbb technikát ebben a szektorban és segítségükkel a lehető legtöbb vizet spórolhatja meg az öntözés során. Innovatív megoldásaik a piac élvonalába helyezik a céget, több évtizedes fennállása óta több száz szabadalmat nyújtott már be, melyek egy-egy területet mind megújítottak és megreformáltak az öntözéstechnikában. Olyan nagyszabású területek és rendszerek kiépítésén dolgoznak, mint a golfpályák, stadionok, parkok és kereskedelmi komplexumok, így igazán tudják, hogy otthonunkba hogyan kell egy megbízható, stabilan működő és időtálló alkatrészt kifejleszteni és legyártani.

A Rain-Click esőérzékelő gyorsan, azonnal kikapcsol amint csapadékot észlel. Felszerelése egyszerű és gyors. Szellőzőnyílása állítható, valamint más típusú vezérlőkkel is működik.

A HUNTER RAIN-CLIK esőérzékelő (Quick Response™) a legtöbb esőérzékelővel szemben nem gyűjt össze egy bizonyos mennyiségű csapadékot, míg leálltja az öntözést. Ezt a QuickResponse™ technológiának köszönhetően éri el. Abban az esetben, ha a készüléket a kábelezés miatt csak nehezen tudja felhelyezni, tekintse meg ennek a típusnak a vezeték nélküli változatát, mely rádiófrekvenciás jelen keresztül kommunikál a vezérlővel és szintén megtalálható webáruházunkban.