Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Szórófej PGJ 10cm kiemelkedés, 40°-360°

Várható szállítás: 2024. június 14.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 95 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Hunter
  • Szórófej PGJ 10cm kiemelkedés
  • 40°-360°

Leírás és Paraméterek

HUNTER Szórófej PGJ-04 10cm kiem., 40°-360°, 1/2", 4,2-11,6m​

A Hunter PGJ-04 szórófej a közepes méretű rotoros szórófejek közé tartozik. A Hunter a csúcsterméket a PGP mintájára alkotta meg. Ez a szórófej 5 métertől 10 méterig képes a feladatát magas színvonalon ellátni. A könnyebb variálhatóság kedvéért a gyártó 8db fúvókát mellékel a szórófej mellé, ezek közül tudjuk kiválasztani a a számunkra legoptimálisabbat.

A HUNTER PGJ-04 rotoros szórófejbe gyárilag a 2.0-ás fúvóka lett a szórófejbe beszerelve. A beállítható öntözési szögtartomány 40°-360° közé esik. A szórófej tetején egy fekete gumifedelet találunk, melyen található ikonok segítenek a szórófej beállításánál. Kétféle beállítási lehetőség adott: az egyik a szórás szögét a másik a szórás sugarát képes befolyásolni. A HUNTER rotoros szórófejbeállító kulcs segítségével, a művelet mindenki számára könnyen elvégezhető. A Hunter kulcs fém részével a fúvókarögzítő csavart tudjuk optimálisan beállítani, a fúvókarögzítő csavar eslsődeleges feladata a fúvókának a fejben való tartása, azonban ha ezt a kivánatos mérték alá süllyesztjük képesek vagyunk a szórási sugarat az általunk optimálisnak tartott mértékre csökkenteni. A HUNTER PGJ-04 rotoros szórófejen beállított öntözési szög könnyen ellenőrizhető és szükség esetén egyszerűen módosítható. A szórófejnek működés közben történő hűtéséről a rajta áthaladó víz gondoskodik. A szórófej ajánlott nyomástartománya 2,1-től 3,4 bar-ig terjed.

FONTOS: A HUNTER Rotoros szórófej beállító kulcs nem tartozáka a terméknek, külön megvásárolható!

Ezek a Hunter rotoros szórófejek a cég büszkeségének számítanak. Kifejlesztésük és legyártásuk óta piacvezetőnek számít a termékcsalád a területen, innovatív és víztakarékos technológiájuk ugyanis rendkívül népszerűvé tette őket. Kiváló megoldást nyújt ez a HUNTER Szórófej PGJ-04 10cm kiem., 40°-360°, 1/2", 4,2-11,6m​ típus otthonokban, közterületeken, illetve ipari létesítményekben, területeken egyaránt.

A termék igen megbízható és hosszú távra tervezett. A Hunter Industries márkanév egyet jelent a minőségi öntözéstechnikával a szakmában. Termékeiket világszerte keresik, több mint 140 országban elérhetőek. Ha elsétálunk egy kertvárosi részen, szinte biztos, hogy valahol alkalmazzák az általuk gyártott öntözőrendszer megoldásokat.

A fúvókákat, melyeket a termékhez kapunk, amellett, hogy legyártják, még rendszeres bevizsgálásoknak, teszteléseknek is alávetik, melyeken rendre kiváló teljesítményt nyújtanak. A szórófej beállításához szükségünk lesz egy Hunter kulcsra.

Az öntözési sugarat finoman állíthatjuk be a Hunter rotoros szórófej esetében. Az a fúvókát biztosan tartja, nem fog megváltozni a sugár. A védő gumifedél pedig távol tartja a különböző szennyeződéseket. Elmondható általánosságban is, hogy ezek a típusok igen jól tűrik a szennyezett vizet.

Műszaki adatok:

Csatlakozás: 1/2" belső menetes

Teljes magasság: 18 cm

Kijuttatott vízmennyiség: 2,4 - 20,1 liter/perc

Öntözési sugár: 4,2 - 11,6 m

Öntözési szögtartomány: 40° - 360°

Nyomástartomány: 2,1 - 3,4 bar

A vízsugár kilépési szöge: kb. 13°