Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Visszafolyásgátló PGJ szórófejhez

Várható szállítás: 2024. június 25.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 15 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Hunter
  • visszafolyásgátló
  • megakadályozza a víztócsákat
  • 2.7m szintkülönbségig
  • HUNTER PGJ szórófejbe

Leírás és Paraméterek

HUNTER Visszafolyásgátló PGJ szórófejhez

Visszafolyásgátló, mely bármely méretű HUNTER PGJ szórófejbe könnyedén beszerelhető. A visszafolyásgátló megakadályozza, hogy a nem teljesen sík területen az alacsonyabban lévő szórófejek körül víztócsa keletkezzen, mert az öntözés befejezése után ezekből a szórófejekből kifolyhat a csőben lévő víz.

Egyszerűen szerelhető, a letelepített szórófejekbe akár utólag is beletehetjük.

Ez a Hunter Visszafolyásgátló PGJ szórófejhez és SRM szórófejhez egyaránt kiváló. 2,1 méteres szintkülönbségig hatékony az eszköz. A visszafolyásgátlók segítségével nem szükséges földmunkát végeznünk az adott területen, egyszerűen csak kivesszük a PGJ vagy SRM szórófej belsejét. Ezután beillesztjük a visszafolyásgátlót a kiemelkedő rész talpába. Ez a művelet egyébként roppant egyszerűen és gyorsan meg is van. A beépített szórófejbe ugyanis percek alatt, utólag is beilleszthetjük a terméket.

A Hunter Industries folyamatosan törekszik erre az egyszerű kezelhetőségre és felhasználhatóságra. Minden termékével és fejlesztésével azt igyekszik elérni, hogy a lehető legszélesebb körben elérhetővé és népszerűvé tegye az otthoni öntözéstechnikát. Így termékeik használata, telepítése és karbantartása gyors, egyszerű és hamar elsajátítható. Ráadásul a cég masszív terméktámogatást biztosít termékarzenáljához.

Ez a Hunter visszafolyásgátló azért is különösen előnyös, mivel az öntözés után a használatával nem fog veszendőbe menni egy csepp víz sem. Sok értékes vizet takaríthatunk meg tehát egy ilyen szerkezet alkalmazásával. Az amerikai vállalat egyébként törekszik a minél gazdaságosabb öntözőrendszer alkatrészek kifejlesztésére és gyártására. A kaliforniai cég első kézből tapasztalja ugyanis meg a globális problémaként jelentkező egyre nagyobb szárazságot és egyre szélsőségesebb időjárást. Mivel az egyik legforróbb, legszárazabb amerikai államról van szó, ezért a Hunter küldetésének érzi, hogy olyan alkatrészeket szolgáltasson a piac felé, melyek a lehető legkevesebb vízből érik el a lehető leghatékonyabb öntözést. Fúvókáik, szórófejeik, kontrollereik úgy lettek megtervezve és kifejlesztve, hogy okosan bánjanak a vízzel.

Egy ilyen termék pedig ennek az ékes példája, arról nem is beszélve, hogy a tócsák képződése nyomán a fű hosszú távon kirohadhat, illetve folyamatos kellemetlenséget okoz az, ha a kertünk egy-egy pontján el vannak ázva a területek.