Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Visszafolyásgátló PGP szórófejhez, 2,1 m

Várható szállítás: 2024. május 23.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 19 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Hunter
  • visszafolyásgátló
  • megakadályozza a víztócsákat
  • 2.1 m szintkülönbségig
  • HUNTER PGP és PGP ULTRA szórófejbe

Leírás és Paraméterek

HUNTER Visszafolyásgátló PGP és PGP ULTRA szórófejhez

Visszafolyásgátló, mely bármely méretű HUNTER PGP és PGP ULTRA szórófejbe könnyedén beszerelhető. A visszafolyásgátló megakadályozza, hogy a nem teljesen sík területen az alacsonyabban lévő szórófejek körül víztócsa keletkezzen, mert az öntözés befejezése után ezekből a szórófejekből kifolyhat a csőben lévő víz.

Egyszerűen szerelhető, a letelepített szórófejekbe akár utólag is beletehetjük.

Ez a HUNTER Visszafolyásgátló PGP szórófejhez, 2,1 m szintkülönbségig kiválóan használható. A szerkezet alkalmazásával elkerülhetjük a földmunkát, sokkal egyszerűbben megoldhatjuk az ilyen jellegű problémákat. A Hunter Industries törekszik az egyszerűen használható, kézenfekvő, de mégis innovatív technológiák kifejlesztésére. Teszi mindezt azért, hogy a lehető legszélesebb körben elterjessze az otthoni öntözéstechnikát és a leggazdaságosabb rendszer alkatrészeket hozza létre. Ennek a visszafolyásgátlónak az alkalmazásával lejtős területeken teljes mértékben megakadályozhatjuk azt, hogy egy csepp víz is kárba vesszen a szintkülönbség miatt.

Azáltal, hogy megakadályozza a tócsaképződést az öntözés befejeztével, nem csupán vizet spórol meg nekünk a visszafolyásgátló, de azt is elkerülhetjük, hogy kirohadjon a fű az állandóan vizes területeken, illetve a kényelmetlenségtől is megkíméljük magunkat, hogy mi magunk vizesek legyünk, mikor a kertben sétálgatunk.

Ez a termék beépített szűrővel rendelkezik, mely felveszi a harcot a hálózati vízben és kútvízben áramló mikroszennyeződésekkel és növényi részecskékkel szemben. Azt ajánljuk azonban, hogy ezen felül alkalmazzon még a rendszerben egy vagy több központi szűrőt is. Ezzel minimalizálhatja annak a kockázatát, hogy a fúvókák és egyéb alkatrészek eltömődjenek, illetve meghosszabbítja azok élettartamát, megóvja őket a szennyeződésektől.

A beszerelése ezeknek a visszafolyásgátlóknak roppant egyszerű: csupán kiszedjük a PGP vagy PGP Ultra szórófej belsejét, majd a kiemelkedő rész talpába illesztjük a visszafolyásgátlót. Ez a művelet pár perc alatt megvan és akár utólag is beilleszthetjük.