Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Kétutas elosztó PRÉMIUM csepegtető gombához 4mm

Várható szállítás: 2024. május 23.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 211 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Netafim
  • csepegtető gomba elosztó
  • kétutas elosztó
  • spagetti cső elosztó

Leírás és Paraméterek

Csepegtető kétutas elosztó NETAFIM gombához

Kétirányú elosztó idom, melyet a csepegtető gomba csepegő részére kell ráhelyezni. Könnyedén csatlakoztathatunk hozzá két tetszőleges hosszúságú spagetti csövet, ezáltal egyenletesen el tudjuk osztani többfelé a vízmennyiséget.

A kétutas elosztó a 4 liter/óránál nagyobb vízleadású csepegtető gombákra csatlakoztatható.

Ez a kétutas elosztó Netafim gombához tehát tökéletes megoldást nyújt arra az esetre, hogyha a gombából két irányba szeretnénk továbbvezetni a vizet a vízkivezetési pontokig. Nyilvánvalóan nagyobb vízleadású csepegtetőgombáknál lehetséges ez, így a már említett 4 liter a minimum mennyiség, amely esetben a rendszer adekvátan fog működni.

A csepegtetéses rendszer kiváló módja egyes területek és egyes növénytípusok öntözésének. Az egyik legvíztakarékosabb és leghatékonyabb módszer. A víz ugyanis közvetlenül a növényzet gyökérzónájához jut el, nem kerül ki a levegőbe, mint a szórófejek esetében.

A csepegtető kétutas elosztó után csatlakoztatott két spagetti cső tökéletes segítséget nyújt nekünk abban, hogy a megadott pontból oda vezessük a vizet, ahová csak szeretnénk. A spagetti cső ugyanis igen vékony és hajlékony, így testreszabható, egyedi módon juttathatjuk el a vizet a kívánt célterületre, növényeinkhez.

Ezzel a módszerrel kiválóan öntözhetünk be olyan területeket, melyek formailag nem szabályosan kialakítottak, illetve íveltek, vagy keskenyek. Szintén alkalmazhatjuk ezt a technikát edények, cserepek, ládák esetében, valamint szeles területeken és lejtőkön.

A csepegtető kétutas elosztók segítségével egy csepegtető gombán keresztül több irányba is vezethetjük a vizet, kínálatunkban megtalálja a kétutas és négyutas típusokat. Ezekkel megsokszorozhatja öntözőrendszere hatékonyságát és takarékosságát.