Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

KPE átmenet KM 32mm x 5/4"

Várható szállítás: 2024. május 24.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 12 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • egyenes átmenet
  • 32 mm x 5/4″
  • Külső menetes (KM)
  • KPE csövekhez

Leírás és Paraméterek

KPE átmenet KM 32mm x 5/4"

Minden külső menetes KPE átmenet arra való, hogy belső menetes szerelvényeket csatlakoztassunk tőlük eltérő csatlakozással rendelkező csövekhez, további elemekhez. Ez a termék, ez a KPE átmenet KM 32mm x 5/4”-os fizikai paraméterekkel rendelkezik, tehát 32 mm-es KPE csövekhez tudunk általa csatlakoztatni 5/4”-os szerelvényeket.

Ezek az alkatrészek bírják a nagy víznyomást, típustól függően akár 10-16 bar nyomásig is kiválóan ellátják feladatukat. Ennél nagyobb víznyomással kerti öntözőrendszereknél nem nagyon fogunk találkozni, és a KPE csövek maguk sem képesek elviselni ekkora terhelést. Így nyugodtan kijelenthetjük, hogy ezek az elemek rendkívül strapabíróak és hosszú távon lesznek tökéletesen funkcionáló tagjai öntözőrendszerünknek.

Anyagösszetételét tekintve ez a termék az alábbi összetevőkből készül:

  • Az elem sapkája kék polipropilén (PP-B)
  • A roppanó gyűrűje poliacetál (POM)
  • A leszorító gyűrű fekete polipropilén
  • A tömítő gyűrű NBR és EPDM gumik
  • Az idomtest maga pedig szintén fekete polipropilén

Így hát látható, hogy minőségi alapanyagokból készülnek ezek a termékek és hosszú távra lettek kifejlesztve és legyártva. A Poliext immáron több mint egy évtizede van jelen a piacon, az öntözéstechnika és épületgépészet iparágaiban és termékeinek minőségére az is garanciát jelent, hogy nem csak hazánkba, hanem külföldre is exportálnak.

Ezeknek a KPE idomoknak, legyen szó a T-idomokról, könyökökről, záróelemekről, bővítő- és szűkítő toldókról roppant egyszerű és kézenfekvő a szerelése és rendszerbe való integrálása. Könnyűszerrel elvégezheti bárki a KPE átmenetek telepítését, akár kertészeti előképzettség és szaktudás nélkül is. Annyit érdemes tudni csupán az eljárásról, hogy jó alaposan húzzunk utána a csatlakozásoknak, nehogy csöpögjön a rendszer, akár még svéd fogóval is.

Menet - külső menet (KM) 5/4" KM
Max. nyomás 6 Bar
Menet (tok) 32-es tok