Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

KPE könyök BM 32mm x 1"

Várható szállítás: 2024. május 24.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 11 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • Könyök idom
  • 32 mm x 1″
  • Belső menetes (BM)
  • KPE csövekhez

Leírás és Paraméterek

KPE könyök BM 32mm x 1"

Ez a KPE könyök külső menetes szerelvények, idomok és 32 mm-es KPE csövek összeköttetését teszi lehetővé, s mindezt úgy, hogy közben elfordítja 90 fokos szögben a víz áramlásának irányát.

KPE könyökök magas minőségi sztenderdeknek felelnek meg és erős, időtálló anyagokból készülnek egytől-egyig. Minden belső menetes idom fém gyűrűje horganyzott acélból készül, így elmondható, hogy igen ellenálló és strapabíró szerkezetekről van szó, melyek nem mondják fel a szolgálatot nagy víznyomás és nagyfokú terhelés mellett sem. Emellett ez az elem kék és fekete polipropilénből, poliacetálból és a tömítő gyűrű rész gumiból készül.

Ez a KPE könyök BM 32mm x 1”-os fizikai paraméterekkel rendelkezik, tehát egy 32 mm-es KPE csőhöz illeszthetünk általa 1”-os csatlakozással rendelkező további idomokat, és szerelvényeket. Ez a nagyobb csőméret, mely áruházunkban megtalálható, amennyiben ennél kisebb változatra van szüksége, a 25 mm-esre, ajánljuk figyelmébe az annak megfelelő típusokat és modelleket. Széles kínálatunkban mindenféle méretben megtalálhatóak ezek az alkatrészek és nincsen olyan kertépítői megoldás, ami ne lenne kivitelezhető a kínálatában megtalálható elemekből.

Menet - belső menet (BM) 1" BM
Max. nyomás 6 Bar
Menet (tok) 32-es tok