Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

KPE toldó 20mm x 20mm

Várható szállítás: 2024. május 28.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 11 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • Egyenes toldó
  • 20 mm x 20 mm
  • KPE csövekhez

Leírás és Paraméterek

KPE toldó 20mm x 20mm 

Ez a KPE toldó 20mm x 20mm-es csatlakozásokkal rendelkezik mindkét végén. Így ennek az elemnek a segítségével könnyedén illeszthetünk kettő darab 20 mm-es KPE csövet egymáshoz. Ez akkor válik nagyon hasznossá, ha mondjuk egy adott szakasz megsérül. Nem kell az egész csövet lecserélnünk, csak a sérült szakaszon egy hosszabbítást eszközölnünk. Ha valamilyen egyéb okból szeretnénk hosszabbítani az adott részt, akkor is kiváló szolgálatot tehet ez a KPE idom.

A KPE idomok segítségével meghatározott módon alakíthatjuk ki a föld alatt futó KPE csőhálózatunkat. A könyök segítségével elfordíthatjuk a víz útját, a nyeregidommal vízkivezetési pontokat hozhatunk létre szórófejeinknek, a T-idomok által elágaztathatjuk a csöveket, végelzárókkal pedig egy adott szakaszt elzárhatunk. A KPE toldó pedig az előbb említett módon tehát a csövek, elemek hosszabbítására szolgál. Egy szakasz megtoldására.

Kínálatunkban megtalálja a 20 mm-es, a 25-ös és a 32 mm-es toldókat, ezek sztenderdnek számítanak az öntözéstechnikában. Amennyiben viszont olyan megoldás érdekelné, ahol a két méret között átmenetet szeretne képezni, mert két cső, vagy elem éppen nem passzol egymáshoz, akkor azt is megteheti a szűkítő, vagy bővítő toldók segítségével, melyeknek egyik vége például 32 mm-es, a másik viszont 25 mm-es.

Max. nyomás 6 Bar
Menet (tok) 20-as tok