Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

KPE toldó 32mm x 32mm

Várható szállítás: 2024. június 25.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 2 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • Egyenes toldó
  • 32 mm x 32 mm
  • KPE csövekhez

Leírás és Paraméterek

KPE toldó 32mm x 32mm

Ez a KPE toldó 32mm x 32mm-es csatlakozással a nagyobb típusú idom, mely elérhető kínálatunkban. Amennyiben Önnek 25 mm-es csövéhez van szüksége toldó elemre, akkor ajánljuk figyelmébe a 25x25mm-es típust.

A KPE toldók segítségével KPE csöveket, idomokat és egyéb szerelvényeket toldhatunk össze. Kiváltképpen hasznos lehet például akkor ez az alkatrész, ha valahol megsérül egy KPE cső. Ilyenkor nem kell az egész csőszakaszt lecserélnünk, hanem elég csak elvágnunk a sérülés előtt a csövet, majd a megfelelő, szakszerű módon csatlakoztatnunk hozzá az idomot, arra pedig az új cső szakaszt. Így sok fölösleges munkától kímélhetjük meg magunkat. Akkor is nagy szerepet kap ez az elem, ha csak szimplán bővíteni szeretnénk öntözőrendszerünket, valahol hosszabbítani szeretnénk egy szakaszt, vagy csak szimplán véletlenül elszámoltuk a csövek hosszát és nem elég hosszú az adott rész. Ezekben az esetekben mind jó szolgálatot tehet ez a kiváló minőségű KPE toldó.

Az idomok, KPE idomok egyébként roppant fontos elemeiként funkcionálnak öntözőrendszerünknek. Segítségükkel elzárhatjuk a víznek az útját, elfordíthatjuk, elágaztathatjuk azt, vagy éppen különböző átmérőjű csöveket és elemeket köthetünk össze átmenetek segítségével. Stabil és erős csatlakozási pontokként szolgálnak ezek az alkatrészek, erős polipropilénből, poliacetálból, valamint a belső menetes idomok esetén horganyzott acélból készülnek. 

Ez a toldó idom a következő elemekből áll:

  • kék sapka
  • roppanó gyűrű
  • fekete leszorító gyűrű
  • tömítő gyűrű
  • fekete idomtest
A szerelése is roppant egyszerű, a KPE idomok esetében nincsen szükség külön kertészeti szakértelemre ahhoz, hogy megfelelően illesszük ezeket az elemeket. Arra ügyeljünk csupán, hogy az illesztéseknek alaposan húzzunk utána, nehogy csöpögjön a rendszer.

Max. nyomás 6 Bar
Menet (tok) 32-es tok