Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

LPE Egyenes összekötő 20mm x 3/4" KM kúpos

Várható szállítás: 2024. április 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 71 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • Egyenes összekötő
  • 20 mm x 3/4"
  • Külső menetes (KM)
  • Kúpos idom
  • LPE csövekhez, csepegtetőrendszerhez

Leírás és Paraméterek

LPE Egyenes összekötő 20mm x 3/4" KM kúpos

A kúpos kialakításnak köszönhetően ezt az LPE csepegtető idomot a kupakos végén nem szükséges teflonoznunk, ugyanis tökéletesen csöpögésmentes csatlakozást biztosít. Fontos azonban, hogy a ¾”-os, menetes végénél már érdemes tömítést alkalmazni. Szoktuk ajánlani, nem csak a csepegtető, de a KPE menetes idomok esetében is, hogy használjanak a kertépítők teflonszalagot, nehogy hosszú távon csöpögést tapasztaljanak.

Ez az egyenes összekötő a kiváló öntözőrendszer alkatrészeket fejlesztő és gyártó olasz székhelyű Irritec vállalat által készült. A cég több mint 140 országban van jelen termékeivel jelenleg a világon és kiváló minőségű öntözéstechnikai megoldásokat biztosít az öntözőrendszerek területen. Több mint 40 éves múltra tekint vissza a cég története, így termékei kiforrottak, minőségük pedig megbízható.

A kínálatunkban megtalálható egyenes összekötők telepítése a következőképpen zajlik:

  • A kupakos végénél először is letekerjük az idomról a szorítóanyát
  • Ezután felhelyezzük azt az idomhoz rögzíteni kívánt csőre
  • A csövet az idomhoz csatlakoztatjuk
  • Visszatekerjük és meghúzzuk a kupakot, ezáltal teljesen csöpögésmentes csatlakozást biztosítva

Ez az egyenes összekötő 20mm x 3/4" KM kúpos fizikai paraméterekkel rendelkezik. Megtalálja még a termékkategóriában a 16 mm-es típust is, ha kisebb átmérőjű csövekhez szeretne további elemeket csatlakoztatni. Ezen felül pedig elérhetőek még kínálatunkban a végelzárók, szűkítő toldók és az ½”-os típusok is.

Ezeknek az egyenes toldóknak köszönhetően könnyedén és gyorsan bővíthetjük öntözőrendszerünket, csepegtetőrendszerünket. Játszi egyszerűséggel kijavíthatunk egy elromlott, eltört csőszakaszt például, nem kell az egészet kicserélni. Csupán elvágjuk a sérült részen a csövet és egy egyenes toldóval tovább is vezethetjük a vizet a rendszerben.

Az LPE idomok és csövek szerelése gyors és egyszerű. A fent említett módon hamar elvégezheti bárki. Nem szükséges az öntözőrendszer ezen részének telepítéséhez és karbantartásához kertészmérnöki végzettség, vagy előképzettség. Fontos még megjegyezni, hogy a csepegtetőrendszer elejére szereljünk fel nyomáscsökkentőt, mivel a lágy polietilén csövek és idomok nem a magas hálózati víznyomásra lettek tervezve. A nyomáscsökkentő egy fix kimeneti nyomásszintre redukálja a bemeneti víznyomást, mely tökéletes lesz a rendszer ezen része számára.

Menet - külső menet (KM) 3/4" KM
Max. nyomás 6 Bar
Menet (tok) 20-as tok