Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

LPE Egyenes toldó 20mm x 20mm kúpos

Várható szállítás: 2024. május 22.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 431 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • Egyenes toldó
  • 20 mm x 20 mm
  • Kúpos idom
  • LPE csövekhez, csepegtetőrendszerhez

Leírás és Paraméterek

LPE Egyenes toldó 20mm x 20mm kúpos

Ez az egyenes toldó kettő darab 20 mm-es LPE, csepegtető csövet köt össze egymással. Áruházunkban megtalálhat ennél egyel kisebb típust, ami által 16 mm-es csöveket is összecsatlakoztathat. Ezen felül pedig ½”-os és ¾”-os csatlakozású egyenes toldók is elérhetőek kínálatunkban.

Az egyenes toldóknak köszönhetően bővíthetjük csepegtetőrendszerünket. Meghosszabbíthatunk egy adott csőszakaszt, kicserélhetünk egy sérült részt, vagy a végelzárók segítségével le is zárhatunk egy csövet, elzárva ezzel a víznek az útját. Roppant fontos elemei ezek a termékek a csepegtetőrendszernek, csak úgy, mint az öntözőrendszer esetében a KPE idomok. Minden professzionális kertépítő felszerelésének szükséges elemeit képezik.

Ez az egyenes toldó 20mm x 20mm kúpos a kialakításának köszönhetően roppant egyszerűen szerelhető, cserélhető és telepíthető. Az Irritec által gyártott és fejlesztett LPE (lágy polietilén) idomok, melyeket nálunk megtalál gyorsan és játszi egyszerűséggel integrálhatóak a rendszerbe. A kúpos kialakításnak köszönhetően mindkét végén csöpögésmentes csatlakozást biztosít az alkatrész. Arra ügyeljünk csupán a telepítése során, hogy az adott LPE, vagy csepegtető cső merőleges legyen.

A következőképpen alkalmazzuk ezt a terméket:

Először is letekerjük a szorítóanyát az idomtestről. Ezután azt felhelyezzük a csőre, melyet az idomra illesztünk. A kupakot visszatekerve és meghúzva pedig készen is vagyunk. A szorítóanya ráfeszíti a csövet az idomtestre, így zárul a rendszer.

Az LPE csövek és idomok és jelen termék esetében is elmondható, hogy nem hálózati víznyomásra lettek tervezve. Így mindenképpen ajánljuk, hogy szereljen fel a csepegtetőrendszer elejére egy nyomáscsökkentőt. Áruházunkban kiváló nyomáscsökkentőket talál meg, melyeket telepíthet szelepdobozba, földfelszín alá, vagy fölé egyaránt. Ezzel a termékkel tehát egyszerűen és könnyedén bővítheti csepegtetőrendszerét.

Max. nyomás 6 Bar
Menet (tok) 20-as tok