Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Madárriasztó matrica ( 5 db/csomag )

Várható szállítás: 2024. május 23.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 31 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
  • Svájci minőség : megbízható termék
  • helyezze az üvegre minél sűrűbben
  • védje meg ablak felületeit

Leírás és Paraméterek

Madárriasztó matrica (5db/csomag)

Miért fontos a madárriasztó matrica alkalmazása?

Az ütközéshárító SWISSINNO madárriasztó matrica azt a feladatot hivatott betölteni, hogy megóvja kertjeinkben és az azt körülvevő erdeinkben élő hasznos és védett énekes madarainkat, az épített környezet bizonyos hatásaitól. A ház és villaépítések során az építészek gyakran elfeledkeznek arról, hogy ami az emberek számára egy nagy üvegfelület esetén előnyként jelentkezik, az a környező állatvilág számára akár hátrány is lehet. Nagy méretű üvegtáblák elhelyezése az épületek homlokzatán rendkívül impozáns látványt nyújt, elegáns. A fény épületbe való beengedésének barátságos környezetét jelenti. Azonban énekesmadaraink nem mindig képesek észlelni, hogy ami számukra úgymond átlátszó, az nem feltétlenül átjárható. Amikor egy nagy sebességgel repülő madár ütközik ezen üvegtáblával, az gyakran végzetes is lehet. 

A SWISSINNO madárriasztó matrica ezt a feladatot a homlokzat jelentősebb megváltoztatása nélkül, gyorsan és kíméletesen képes orvosolni. A ragadozó madár sziluettje riasztólag hat az énekesmadarakra nézve, mindazon védett és nagy értékű erdei énekesmadarunkra, amelyek azt természetes ellenségüknek tekintik. Az üvegfelülethez közelítve, a ragadozómadár sziluettjét felismerve, fékezik repülésük dinamikáját, majd irányt változtatva, kikerülik azt. 

A SWISSINNO madárriasztó matrica kiválóan alkalmas kertes családi házak teraszainak üvegkorlátjain, autópálya és forgalmas autóutak zajfogóként használt üvegkerítésein, valamint egyéb középületek (iskolák, önkormányzatok, kórházak) üvegfalú átjáróin történő használatra.

A SWISSINNO madárriasztó matrica használata:

Felhelyezés: Tisztítsuk meg az üvegfelületet és légmentesen ragasszuk a matricát a kívánt részre. Amennyiben a későbbiekben el szeretnénk távolítani a matricát a felületről, úgy aggodalomra semmi ok: a matrica nem fog nyomot hagyni az eltávolítása után. Ügyeljünk arra, hogy ezt megfelelő időjárási körülmények között végezzük, mert esős, csapadékos időben a matrica üvegfelületen való megtapadása nem lesz tökéletes. Felhelyezéskor fontos szempont, hogy a ragadozó madar kontúrját az üvegfelület közepén, vagy annál egy kicsit feljebb, de mindenképp jól látható módon helyezzük el.

A SWISSINNO madárriasztó matrica használatával megelőzhetjük, hogy a védett énekesmadarak a nyílt üvegfelületnek ütközzenek, de nem mellesleg üvegfelületeinket is megóvjuk a rongálódástól, vagy az esetleges repedésektől, törésektől.