Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Mikro Jet szórófej 90° 1-3,5m, 4mm csatlakozás

Várható szállítás: 2024. július 18.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Előrendelhető
Vidéki raktárunkban (+2nap): Előrendelhető
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Teco
  • mikro szórófej
  • csapos
  • 200mm
  • 90°
  • 1-3.5 m

Leírás és Paraméterek

Mikro Jet szórófej 200mm 90° 1-3,5m

Ez a termék egy kiváló minőségű mikro szórófej, melynek nagy hasznát vesszük a mikro öntözés során. A mikro öntözés az egyik legeffektívebb és takarékosabb módja egyes növénytípusaink és területek beöntözésének. Az állítható szórási szög segítségével könnyen paraméterezhetjük a rendszert, hogy hova szórja a vizet és milyen mennyiségben, milyen távolságra. Tehát mondjuk egy virágágyas esetében könnyen elérhetjük, hogy a mikroszórófejek kifejezetten csak a növényeket öntözzék. Ezzel nem esik víz olyan területre, ahol az nem szívódna fel a növények által és minimalizáljuk a veszteséget. Hosszú távon egy jól megtervezett és precízen kivitelezett öntözőrendszer és mikro öntöző rendszer nagyon sok értékes vizet spórolhat meg nekünk, arról nem is beszélve, hogy ezt növényeink is meghálálják. A gyönyörű pázsit látványa, a színpompás virágok, vagy cserjék, esetleg zöldségek, gyümölcsök mind-mind azt fogják nekünk igazolni, hogy megéri márkás és jó minőségű öntözőrendszer elemeket vásárolni.

Jelen esetben a Teco által gyártott mikro Jet szórófej 200mm 90° 1-3,5m egy ilyen termék, mely hosszú távon lesz stabil és megbízható, egyenletes teljesítményt nyújtó tagja öntözőrendszerünknek.

Ez a mikroszórófej az erős vázszerkezetének köszönhetően egyenletes vízelosztást biztosít hosszú távon. Beállíthatjuk rajta mind az öntözési szöget, mind a szórási távolságot, a leadott vízmennyiséget. Egyébként a cégnek a termékpalettájában a hasonló mikro szórófejek mind színkóddal vannak jelölve, melyek az adott típus vízleadását hivatottak jelezni nekünk. Jelen esetben ez a szín a piros. Így a telepítés során könnyen meg tudjuk különböztetni a különböző műszaki adatokkal rendelkező termékeket.