Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Műanyag egérfogó csalétekkel - Super Cat (2 db/csomag)

Várható szállítás: 2024. július 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 32 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
  • Svájci minőség: megbízható termék
  • helyiségenként 1 csomag javasolt
  • nem kell hozzányúlnia a tetemhez

Leírás és Paraméterek

SWISSINNO Super Cat hagyományos egérfogó 2 db/csomag

A házi egerek évezredek óta megkeserítik a háztartások és egyéb olyan intézmények mindennapjait, ahol élelmiszert tárolnak. Az egerek szinte mindenevők: előszeretettel fogyasztanak zöldséget, gyümölcsöt, magokat, sőt, még húskészítményeket is. Ezek az apró kis rágcsálók főleg éjszaka aktívak, amikor senki nem láthatja őket. Látásuk nem olyan kifinomult, így előszeretettel hagyatkoznak hallásukra és szaglásukra, amikor élelmet keresnek. A házi egerek rettentő fürge kis állatok - sokszor ezért is olyan nehéz őket elfogni.

A hagyományos egérfogók híveinek kínál megoldást a svájci SWISSINNO. A SWISSINNO Super Cat hagyományos egérfogó a fából készült egérfogók működésén alapul: a csapdában egy feremon illatanyagot kibocsájtó csalétek van elhelyezve, mely a védőkupak eltávolítása után már használatra kész. Az illatanyagot megérezve a rágcsáló odamegy a csapdához. Az egérfogó ekkor csap le rá: amint az egér belépett a csapdába, nincs menekvés. Az egérfogóhoz csomagolt feremonos csalétek felbontástól számítva kb. 3 hétig bocsájtja ki az illatanyagot.

Miért válasszuk a SWISSINNO Super Cat hagyományos egérfogót?

Ha a hagyományos egérfogási technikákra esküszünk, akkor ezt a terméket nekünk találták ki. A SWISSINNO Super Cat hagyományos egérfogó olyan, mint fából készült társai, de a műanyag kivitelnek köszönhetően használata higiénikusabb és hosszan tartóbb. A svájci tervezés pedig egyet jelent a minőséggel és a megbízhatósággal. Rágcsálóink nem menekülhetnek el, mert az egérfogó garantáltan elvégzi a rá bízott feladatot. A megtelt csapdát pedig egy mozdulattal kiüríthetjük és a SWISSINNO Super Cat hagyományos egérfogó újra használatra kész!

Hogyan használjuk a SWISSINNO Super Cat hagyományos egérfogót?

A készüléket arra helyre kell kihelyezni, ahol előzőleg érzékeltük e kártevők mozgását. Feltétlenül ügyeljünk arra, hogy gyermekek közelébe ne kerülhessen. Célszerű a csapdából egyszerre többet alkalmazni, más-más csalival felkínálva a rágcsálóink számára. Ha kellő körültekintéssel jártunk el, akár az éjszakai, akár a hajnali órákban egy hangos csapódás jelzi nekünk, hogy sikerrel jártunk. A SWISSINNO Super Cat hagyományos egérfogót érdemes közvetlenül a fal mellé helyezni, mert a házi egerek ritkán merészkednek nyílt terepre. A csomag tartalmaz mindkét csapdához feromonos csalétket, de ezeket helyettesíthetjük is "házi koszttal". Ha szeretnénk, akkor a SWISSINNO Super Cat hagyományos egérfogóba külön vásárolhatunk csalétek utántöltőt is.

A SWISSINNO Super Cat hagyományos egérfogó csalétek nem tartalmaz méreganyagokat, így nem jelent veszélyt gyermekeinkre és háziállatainkra nézve. A csapdát azonban igyekezzünk olyan helyre elhelyezni, ahol nem férhetnek hozzá, mert az elkapott egerek betegségeket is terjeszthetnek!

A csomagban található mindkét egérfogó 1 db csalétekkel van szerelve. Csalétek utántöltő külön vásárolható!