Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Gyümölcslégy - muslica csalétek - Natural Control ( 2db/csomag )

Várható szállítás: 2024. május 27.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 11 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
  • Svájci minőség : megbízható termék
  • beltérre és kültérre egyaránt
  • a termék csupán csalétek
  • vegyen mellé csapdát is
  • 1000 musclica / csapda kapacitás

Leírás és Paraméterek

SWISSINNO Csalétek Natural Control gyümölcslégy - muslica csapdába 2 db/csomag - 100% természetes alapanyagokból

Végre egy muslica csalétek, amely nem tartalmaz káros anyagokat, ember és állat barát, ennek ellenére gyermekektől elzárva tartandó! Rakhatjuk akár a konyhába, helyezzük akár kertbe, esetleg legyen szó gyümölcstárolóról vagy pincéről. Mindenki számára ismerős a követkeő helyzet: bármilyen finom, friss vagy üde gyümölcsöt vásárolunk otthonra családunknak vagy akár magunk számára, a kis bosszantó szárnyasok rögtön belepik. A muslicát ezért nevezik népi nyelven eredetileg gyümölcslégynek, mivel bármilyen növényt, mely fruktózt tartalmaz, azonnal kiszipolyozza és ellepi.

A SWISSINNO SOLUTIONS muslinca csalétek, kiváló megoldást nyújt, minden gyümölcslégy faj ellen, így hamar megszabadulhatunk a gyümölcsök megkeserítőjétől. Ez a muslica csalétek könnyen alkalmazható, szinte súlytalan, egyszerűen beletölthető a SWISSINNO Csalétek Natural Control gyümölcslégy - muslica csapdába és áthelyezhető lakásunkban vagy kertjeinkben egyaránt.

A muslinca csalétek a következő elven működik, az öblös kialakítású hengerbe öntsünk egy tasak SWISSINNO Natural Control gyümölcslégy - muslica csalétket, mely szagtalan, környezet kímélő ember és állat barát. Ezután helyezzük ki a kívánt pozícióra. A termék kialakításából, színéből és jellegéből fakadóan tökéletesen természetes hatást kelt a muslicák számára, így mágnesként vonzza a gyanútlan áldozatokat. A berepülés és táplálkozás pillanatában, azonnal a nyálkás ragacsos gél áldozatává válik a kíváncsi a kiéhezett portyázó.

Egy tasak tartalma akár 1000 muslicát is könnyen csapdába ejt és minimum egy hónapig bőven kitart. A csapda kiürítése könnyű és kézreálló, kb egy deciliter vízzel kiöblíthető. Kiöblítés után, ha újra szolgálatra készen szeretnénk használni kedvenc muslinca fogónkat, azonnali utántöltést javaslunk a további használatra.