Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Nyeregidom 32mm x 1/2" béklyó

Várható szállítás: 2024. április 23.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 187 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Egyéb
  • nyeregidom
  • megfúrós idom
  • béklyó
  • 32 mm átmérőjű KPE csőre
  • 1/2" belső menetes csatlakozás

Leírás és Paraméterek

Nyeregidom 32mm x 1/2"

A nyeregidom, vagy más néven béklyó, olyan KPE idom, melynek segítségével a KPE vezeték bármely pontján csatlakozást hozhatunk létre. Legszéleskörűbb felhasználási lehetősége a szórófejbekötésben rejlik: a nyeregidom menetes csatlakozásába szórófejbekötő könyök, vagy más, szórófejbekötésre használt LPE idom könnyedén beszerelhető, így nincs szükség a KPE vezeték elvágására, darabolására.

Szerelése: Helyezzük a nyeregidomot a kívánt helyre, miközben gondosan ügyeljünk a gumitömítések megfelelő illeszkedésére. Amikor megtaláltuk a kívánt helyet, húzzuk meg erősen a csavarokat, hogy nehogy (akár a későbbiekben) a nyeregidomnak lehetősége legyen elmozdulni. 8-10-es fúrószárral fúrjunk egy lyukat a csőbe a nyeregidom menetes csatlakozásánál (vigyázzunk, nehogy átfúrjuk a KPE vezetéket!) Illesszük a használni kívánt szórófejbekötő vagy egyéb LPE könyököt, idomot a menetes csatlakozásba.

A Nyeregidom 32mm x 1/2" 32 mm átmérőjű csőre szerelhető, 1/2" belső menetes csatlakozással. Ez az a nyeregidom, melyet a nagyobb átmérőjű, 32mm-es KPE csőre lehet felszerelni. Érdemes tudni az öntözőrendszer gerincét képező csőhálózat lefektetésével kapcsolatban, hogy sokszor érdemes a rendszert kicsit túlméretezni, hogy jobban bírja a terhelést és a víznyomást hosszú távon.

Menet - belső menet (BM) 1/2" BM
Cső átmérő 32-es