Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Nyestriasztó spray 200 ml / Mardaway

Várható szállítás: 2024. május 28.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 16 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
  • heti 2-3 használat elég
  • gépkocsi motortérbe is
  • közvetlen hatás

Leírás és Paraméterek

Nyestriasztó spray 200 ml / Mardaway

Külvárosi részeken, vidéken, kertvárosban előfordulhat, hogy a természet közelségében a nyestek beszabadulnak a településekbe. Ezek az állatok előszeretettel tesznek kárt a gépjárművekben, megrágcsálják alulról amit csak tudnak rajta. Nyestek ellen nehezen tudjuk felvenni a harcot otthonunkban, azonban internetes áruházunk kínál megoldást erre a problémára is!

Ez a Nyestriasztó spray 200 ml / Mardaway termék hatékonyan veszi fel a küzdelmet nyest ellen! A hagyományos kisállatriasztókat nem mindig tudjuk olyan helyekre kihelyezni, ahová a gépjárművünkkel állunk, ráadásul erre a problémára speciálisabb megoldás szükséges. Létfontosságú kérdés ugyanis, hogy az autónkban ne keletkezzen kár, nem csupán anyagi vonatkozásban, hanem biztonsági okokból is. Elrághatják az autó vezetékeit, olajcsöveket stb.

Ez a nyestriasztó kifejezetten erre a problémára készült és biztosítja Önt arról, hogy autóját messziről elkerüljék a nyestek!

Mardaway egy gyors, közvetlen hatású riasztó szer, mely megakadályozza a nyest kártételét,különben hatékonyan az autóalkatrészek esetében. A termék speciális illatanyaga,-kombinációt tartalmaz,melyek az állatok szaglószervén hatnak.

Alkalmazás: Permetezze a Mardaway terméket közvetlenül a megvédeni kívánt felületre kb 20 cm távolságból. Gépjárművek esetében kezeljük a motorteret beleértve a gumi és a szövet alkatrészeket is. A termék alkalmazása elött a maximális hatékonyság érdekébentisztítsuk meg a nyestek által korábban megvágott,szennyezett terület a lehető legalaposabban.

Adagolás: hetente 2-3 alkalommal permetezze be a megvédeni kívánt területet.

Biztonsági figyelmeztetések: Gyerek elöl elzárva tartandó. Élelmiszertől ,italtól, takarmánytól távol tartandó. Használat közben ne dohányozzon,ne igyon. Szembekerülés esetén 15 percig folyóvízzel öblítsük a szemet. Lenyelés esetén bőséges vízfogyasztás majd forduljon orvoshoz és mutassa meg a címkét. A készítmény maradékait és az üres csomagolást kezelje kommunális hulladékként.