Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Outdoor Kültéri elektromos madárriasztó 300m2 hatósugárral

Várható szállítás: 2024. június 25.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 1 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
  • kültéri védelem 300m2 hatótáv
  • elemes (4db "C" elem)
  • hálózati adapterrel bővíthető
  • állítható frekvenciák

Leírás és Paraméterek

Az OUTDOOR kültéri 300m2 madárriasztó készülék a ragadozó madarak élethű hangjaival riaszt. A készülék a ragadozó madarak élethű hangjaival riaszt. A készülék elején található a mozgásérzékelő (PIR) és a működését visszajelző LED világítás. A készülék hátulján található vízhatlan elemtartó fedél lecsavarozásával hozzájutunk a működését szabályozó funkciókapcsolókhoz és az elemtartó rekeszhez. (a fedelet 4db csavar rögzíti a hátlaphoz, az elemek nem tartozéka a csomagnak) Amennyiben a készüléket nem elemről használjuk úgy van lehetőségünk hálózati adapterről üzemeltetni aminek a csatlakozója a hátlapon felül található.

Figyelem! A készülék üzembe helyezésénél ügyeljünk rá, hogy a hangerő szabályzó potméter legyen legyen minimum közelébe állítva a hangos megszólalás elkerülése végett.

Terület lefedettség: maximális hangerővel ~300m2. (C-D üzemmódban)

Üzemmódok:

A, Kikapcsolt állapot

B, Mozgásérzékelő üzemmód (PIR)

C, 5mp riasztás, 5percig készenlét, 5mp riasztás (ismétlődő)

D, 5mp riasztás, 10percig készenlét, 5mp riasztás (ismétlődő)

Lejátszási madárriasztó hangok:

  1.  Sólyom (ragadozó)
  2.  Sirály (riasztás)
  3. Seregély (riasztás)

Hangerő szabályzás: Az óramutató járásával megegyező irányban hangosíthatjuk, ellenkező irányban halkíthatjuk a készüléket a kerek forgató potméterrel

Működtetése: 4db "C" elemmel, vagy "Outdoor 10méteres hálózati adapterrel" (egyik sem tartozéka!)

Az üzemmód kapcsolóval kapcsolhatjuk be a készüléket. Alap állapotban „A” kikapcsolt. Amennyiben a mozgásérzékelővel kívánja használni a készüléket úgy kapcsolja az üzemmód kapcsolót „B” állásba.

A mozgásérzékelő látószöge (PIR) 60° a készüléktől számított 15m belül elhaladó mozgó meleg pontok hozzák működésbe. Ágak, bokrok mozgására nem kapcsol az érzékelő. A riasztás ideje alatt a kék LED visszajelző világít az előlapon. Működtessük folyamatosan a készüléket, hogy legyen ideje kifejteni hatását a betolakodó madarakra.

Javasolt időközönként a lejátszási hangok megváltoztatásával riasztani, hogy a madarak ne szokták meg a hangmintát.

A merült elemeket a készülék előlapján található kék LED gyors 1mp felvillanása jelzi. A tartozékok segítségével oldalfalra, illetve talajba rögzíthetjük és pozícióba állíthatjuk a készüléket. A készülék hálózati adapterről is üzemeltethető, ami nem tartozéka. A készülék az emberi fül számára jól hallható tartományban üzemel.

Figyelem! A készülék nincs káros hatással a gyermekekre, állapotos anyukákra, halakra, hüllőkre. A készülék rendelkezik CE jelöléssel ami megfelel az európai forgalomba hozatal követelményeinek. A készülék vegyi anyagot nem használ! Vegyszermentes!

Tartozékok: falra, illetve talajba rögzítő konzolok, csavarok-tiplik