Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Poloska-irtó és riasztó aeroszol 400ml - márvány, és vándorpoloska ellen

Várható szállítás: 2024. július 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 16 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
  • azonnal elpusztítja a poloskákat
  • minden kerti poloska típus ellen
  • megöli a márvány-. és vándorpoloskát is
  • megelőzésre is használható
  • védelem a teljes lakásra
  • családi kiszerelés

Leírás és Paraméterek

Poloska-irtó aeroszol 400ml

Felhasználható: telelési céllal zárt térbe (lakásba) behúzódó címeres poloskák irtására.

A készítmény kizárólag a lakásba behúzódó címeres poloskák irtására, az alábbi módokon használható:

1. Megelőzési céllal, felületkezelésre: A palackot függőlegesen tartva, kb. 30 cm távolságból permetezze le célzottan azokat a felületeket, ahol a poloskák bejuthatnak a lakásba, illetve ahol megbújhatnak a lakáson belül. Egyenletes, folyamatos fújással annyi permetet juttasson a kezelendő felületre, hogy az enyhén nedves legyen, majd hagyja megszáradni. Ne használjon indokolatlanul nagy mennyiséget. 1 palack (400 ml) aeroszol kb. 7 m2 felület kezelésére elegendő.

Kezelje: az ajtók és ablakok keretét, a nyílászárókat határoló falfelületeket, párkányokat, könyöklőket, szúnyoghálók teljes felületét, redőnyöket/redőnytokokat a faláttöréssel szerelt berendezések (pl. légkondicionáló, páraelszívó, konvektor, stb.) kivezető csöveinek környékét, a poloskák rejtekhelyéül szolgáló réseket, repedéseket, valamint bútorok, berendezési tárgyak mögötti falfelületeket. Az optimális hatás érdekében a kezelést poloskák első észlelésekor kezdje meg. Ezt követően javasolt 2 hetente megismételni az eljárást.

2. Közvetlenül a rovarra juttatva: A palackot célzottan a poloskára irányítsa, majd kb. 30 cm távolságból pár másodpercig juttassa a permetet a rovarra. A termék az irtószerrel való érintkezés után néhány percen belül fejti ki az ölőhatását. Ne használjon több irtószert a feltétlenül szükségesnél, indokolatlanul!

A telelési céllal a lakásba bejövő poloskák elleni hatékony védekezés elengedhetetlen része a mechanikai védekezési módszerek alkalmazása, vagyis a nyílászárók hálózása, valamint az épület falain és tetőszerkezetén fellelhető - technológiai vagy anyaghibából eredő - folytonossági hiányok kijavítása!

A Protect címeres poloska-irtó aeroszol alkalmazása ezen óvintézkedések megtétele mellett, kiegészítő jelleggel javasolt.

Műszaki jellemzők:

Kiszerelés: 400ml

Súly: 267g

Tárolható: max. 35 C hőmérsékleten

Az alábbi fajok ellen: Márvány poloska, Vándor poloska

Biztonság: Gyermekek kezébe adni tilos, tűzveszélyes!