Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

RAIN BIRD Fúvóka 18-VAN 0°-360° 4,3-5,5m

Várható szállítás: 2024. április 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 28 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Rain Bird
  • spray fúvóka
  • esőztető fúvóka
  • RAIN BIRD fúvóka
  • 18-VAN
  • változtatható nyílású fúvóka
  • 0°-360° öntözési szög
  • 4.3-5.5 m öntözési sugár

Leírás és Paraméterek

RAIN BIRD Fúvóka 18-VAN 0°-360° 4,3-5,5m

A Rain Bird VAN fúvókák a változtatható nyílású fúvókák tagjai. A VAN fúvókákat kifejezetten szabálytalan területek beöntözésére fejlesztette ki a Rain Bird. Az öntözési tartomány szögét fúvókánként tudjuk állítani egyszerűen, szerszám használata nélkül: csak tekerjük el a fúvóka peremét és állítsuk be a kívánt szögbe.

Ez a termék a Rain Bird spray fúvókák családjába tartozik. Kiválóan alkalmas kisebb és közepes méretű kertek, területek gazdaságos beöntözésére.

A RAIN BIRD Fúvóka 18-VAN 0°-360° 4,3-5,5 m típusnak az öntözési sugara 4,3 és 5,5 méter között állítható. A szögtartomány pedig 0 és 360 fok között. Így egy roppant testreszabható, paraméterezhető fúvókát kapunk a pénzünkért.

Minden egyes Rain Bird fúvókatípus különböző színkódot kapott. Jelen esetben ez a homokszín. Ez segít nekünk megkülönböztetni az adott terméket a többi hasonlótól a kertben, mivel a színek jelölik a fúvóka öntözési sugarát és szögtartományát. Az esetleges csere és karbantartás roppant egyszerűvé válik.

Roppant széles körben felhasználható típusról beszélünk, kiválóan alkalmas tompaszögek, hegyesszögek vagy akár ívelt területek, szegélyek beöntözésére is. Fontos szempont ezeknél a fúvókatípusoknál, hogy a szomszédos szórófejek öntözzék egymást. Ezáltal tökéletes lefedettséget érhetünk el. Ezen felül pedig használhatjuk a modellt a Rain Bird és a Hunter gyártók különböző szórófejházaival egyaránt.

Az öntözési szög rendkívül precízen beállítható, teljesen fokozatmentesen. Ez egy professzionális fúvókatípus, ahol a mérnökök precíz munkát végeztek és egy megbízható fúvókáról van szó, mely hosszú távra lett tervezve. A termék igen jól tűri a szennyeződéseket is. A tartozékba kapott szűrő alkalmazásával megnövelhetjük a fúvókának az élettartamát és lecsökkenthetjük annak a veszélyét, hogy eltömődjön a rendszer. Azt tanácsoljuk azonban, hogy ezen felül alkalmazzon még egy vagy több központi szűrőt is, az eltömődés kockázatának minimalizálása érdekében.

Műszaki jellemzői:

Öntözési sugár: 4,3-5,5 m

Öntözési szög: állítható (0°-360°)

Nyomástartomány: 1,0 - 2,1 bar (ajánlott: 2,1 bar)

Kilépési szög: 26°

Vízfogyasztás: 4,00 - 20,16 liter/perc (nyomástól, öntözési szögtől függ)

Színkód: homokszín