Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Ruhamoly csapda ( 2db/csomag )

Várható szállítás: 2024. május 24.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 16 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
  • Svájci minőség : megbízható termék
  • 16 m2 területen hatékony
  • 2 db/csomag dekoros kivitel
  • 48 órán belül garantáltan hatásos
  • minimum 60 napig hatékony védelem

Leírás és Paraméterek

SWISSINNO ruhamoly csapda 2 db/csomag

Ha elege van már az állandóan és az otthonában mindenhol jelenlévő ruhamolyokból, akkor ezt a csapdát Önnek találták ki! A SWISSINNO Natural Control ruhamoly csapda egyszerű, diszkrét és higiénikus módja a nem kívánatos molyok eltávolításának a szekrényből.

A SWISSINNO Natural Control ruhamoly csapda mind a négy oldaláról nyitott, ezáltal nő az esélye annak, hogy a molylepke bemászik majd a csapda belsejébe.  

A SWISSINNO Natural Control ruhamoly csapda használata: Vegyük ki a ruhamoly csapdát a műanyag csomagolásból, majd helyezzük a kívánt helyre. Egy csapda kb. 16m2 helyiségben hatékony, ha ennél nagyobb helyiségben szeretnénk használni, akkor helyezzük ki a dobozban található mindkét csapdát. Akár vízszintesen, akár függőlegesen is elhelyezhetjük (például a ruhásszekrény belső oldalára), a ragasztócsíknak köszönhetően a ruhamoly csapda nem mozdul el a helyéről. A csomagolásból kibontott csapda azonnal elkezdi árasztani magából a hím molylepkék számára oly csábító illatanyagokat.

A kihelyezett SWISSINNO Natural Control ruhamoly csapdákat hetente ellenőrizzük, ha a ragasztós felület megtelt molyokkal, dobjuk ki. Mivel méreganyagot nem tartalmaz a csapdában található csalétek, így nyugodtan dobhatjuk a háztartási hulladék közé. Legfeljebb két hónapig legyen kinn a csapda, ennyi ideig képes ugyanis kibocsátani a csábító illatanyagokat. Tippek és tanácsok a ruhamoly fertőzés megelőzéséhez: Amint ruhamoly lepkét észlelünk otthonunkban, helyezzünk ki egy SWISSINNO Natural Control ruhamoly csapdát. A ruhamolyt könnyedén felismerhetjük sárga első szárnyairól és világosabb hátsó szárnyairól. A szárnyak fesztávolsága kb. másfél centiméter. Figyeljük meg, nincsenek-e hernyók, netán bábok a fertőzött, megrágott anyagok környékén? Jó döntés, ha a területet kiporszívózzuk, és ha van rá mód, mossuk is le kímélő, de mégis fertőtlenítő háztartási tisztítószerrel. Ha ruhaneműink körül találtuk a ruhamolyt, akkor lehetőség szerint vigyük őket tisztítóba és kérjünk száraz vegytisztítást. Azokat a ruhaneműket, melyeket nem lehet tisztíttatni, tegyük műanyag zsákba és helyezzük legalább egy hétre a mélyhűtőbe.

A használaton kívüli ruhamoly csapdákat helyezzük hűvös, gyermekek és háziállatok által egyáltalán nem, vagy csak nehezen hozzáférhető helyre!