Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

SWISSINNO Madárriasztó holló 42cm

Várható szállítás: 2024. május 24.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 4 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
  • madárriasztó
  • galambriasztó
  • rigó riasztó
  • cinege riasztó
  • holló
  • madárriasztó holló

Leírás és Paraméterek

SWISSINNO Madárriasztó holló 42cm

A SWISSINNO Madárriasztó holló kiválóan alkalmas a nem kívánatos galambok, fekete rigók, cinegék és más kismadarak kíméletes távol tartására. A kis madarak megijednek a hatalmas hollótól, így inkább elkerülik őt. A SWISSINNO Madárriasztó holló kb. 10-15 m2 területen tartja távol a kis madarakat.

UV-álló műanyagból készült, jól bírja az időjárás változásait.

Használhatjuk akár földbe leszúrva, akár felakasztva a csomagban található rögzítő, akasztó elemek segítségével.  

Számos esetben előfordulhat, hogy a kis verebek, galambok nem kívánatos vendégekké válnak kertünkben. Például mikor a füvet elültetjük, ezek a kis madárkák bármennyire is aranyosak és kedvesek, mégis felcsipegetik az elszórt magokat. A galambok ráadásul odapiszkítanak az adott területre és az is gondot okozhat, hogy ha a macska elkapdossa a verebeket, vagy rigókat és a tetemüket otthagyja felkoncolva a kertben. Ezt a gyerekek megtalálhatják és hozzányúlhatnak, fertőzésveszélyes is lehet!

A SWISSINNO Madárriasztó holló 42 cm-es méretben egy kiváló megoldás erre a problémára, hiszen a lehető leghumánusabb módon tartjuk távol a madarakat a kertünktől, az adott célterülettől. Más módszer nem is nagyon létezik, hiszen sokszor védettek azok a madárfajok, melyek a kertünket látogatják, így nem szabad őket bántani, egyébként is, madarakkal ilyet nem illik tenni. Madár ellen ez a termék tehát tökéletes választás.