Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Szelep Doboz MIDI kör alakú 300-240/250mm Szelepakna

Várható szállítás: 2024. július 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 38 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Irritec
  • Szelepakna MIDI kör alakú 300-240/250mm

Leírás és Paraméterek

Szelepakna MIDI kör alakú 300-240/250 mm

A MIDI szelepakna alkalmas 1 vagy 2 mágnesszelep elhelyezésére tetszőlegesen a kert bármely pontján. Továbbá ha kerti csapot szeretnénk elhelyezni, akkor azt is a MIDI szelepakna segítségével tehetjük meg a legkönnyebben. Előnye, hogy kis méretű, és a zöld tetőnek köszönhetően a gyepben észrevétlen marad. Kis méretű öntözőrendszerek telepítéséhez ajánljuk (1-2 zóna).

Méretek:

alsó átmérő: 300 mm felső (fedél)

átmérő: 240 mm

magasság: 250 mm

Ez a Szelepakna MIDI kör alakú 300-240/250 mm fizikai méretekkel megóvja számunka az értékes mágnesszelepeinket. Nagyon fontos a biztonság ennél az öntözőrendszer alkatrésznél, ugyanis ha nem vigyázunk eléggé és megsérül, akkor előfordulhat, hogy nem fog rendesen lezárni, mikor leáll az öntözés. Bár öntözőrendszerünkben csak minőségi és prémium márkás szelepeket kaphat, ezeknél is fontos, hogy azok jó helyen legyenek telepítve.

A szelepaknák lehetővé teszik, hogy ezeket az alkatrészeket (szelepek, hollanderes idomok, kerti csapok) szakszerűen, rendezetten és egymástól egyenlő távolságra telepítsük. Professzionális öntözőrendszerünkhöz hozzátartozik egy ilyen szelepdoboz, mely észrevétlenül látja el védelmi funkcióját a kertben és az öntözőrendszer egészében.

Telepíthetünk több kisebb szelepaknát, vagy egy nagyobbat is. Az áruházunkban kapható kiváló minőségű mágnesszelepek által elérheti, hogy az akna belseje nem lesz vizes. Rendkívül szakszerű és praktikus megoldás egy ilyen elem, és csupán egy-két ezer forintos kiadásról van szó.

Miért is fontos, hogy beszerezzünk egy ilyen terméket? Nos, hiába vásároljuk meg a legkiválóbb és víztakarékosabb szórófejeket, hiába a passzentosan összerakott illesztések és csúcsmodern mágnesszelepek, ha nem fektetünk hangsúlyt azok védelmére, akkor előfordulhat, hogy nem lesz eléggé hatékony a rendszer. Ráadásul mint azt már említettük, ezek az aknák földbe süllyeszthetőek. Így a föld alatt extrán védve vannak a külső időjárási és fizikai hatásoktól, zöld fedelükkel észrevétlenek maradnak kertünkben. A MIDI szelepakna nem zavar be a szép zöld növények és pázsit esztétikájába, összképébe.