Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Szelep doboz MINI kör alakú 212-160/230mm szelepakna

Várható szállítás: 2024. május 28.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 36 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Irritec
  • Szelepakna
  • MINI
  • kör
  • alakú 212-160/230mm

Leírás és Paraméterek

Szelepakna MINI kör alakú 212-160/230mm

A MINI szelepakna alkalmas 1 db mágnesszelep tetszőleges elhelyezésére a kert bármely pontján. Továbbá ha kerti csapot szeretnénk elhelyezni, akkor azt is a MINI szelepakna segítségével tehetjük meg a legkönnyebben. Előnye, hogy kis méretű, és a zöld tetőnek köszönhetően a gyepben észrevétlen marad.

Méretek: alsó átmérő: 212 mm felső (fedél) átmérő: 160 mm magasság: 230 mm A MINI szelepakna nagy segítséget tehet nekünk abban, hogy a mágnesszelepet rendezetten, szakszerűen és biztonságosan szereljük. Fizikai védelmet nyújt, így nem kell attól félnünk, hogy az időjárási viszontagságok, vagy bármilyen egyéb külső hatás kárt tegyen értékes öntözőrendszer alkatrészeinkben.

Mivel egy mágnesszelep befogadására alkalmas, ezért kisebb területek, egyszerűbb öntözőrendszerek beöntözéséhez kiváló (ha csak egy mágnesszelepet szeretnénk használni, nem mondjuk kerti csaphoz alkalmazzuk).

A zöld fedélnek köszönhetően egyáltalán nem fogja elrontani a szép zöld kert esztétikáját és összképét. Ezen túl, mivel földbe süllyeszthető még inkább észrevétlen maradhat. Úgy látja el védelmi funkcióját, hogy közben nem is tudjuk, hogy ott van.

Nagyon fontos ezeknél az alkatrészeknél (mágnesszelep, hollanderes idomok, stb.), hogy biztonságban legyenek, ugyanis ha megsérül az öntözőrendszernek ez a része, akkor előfordulhat, hogy a szelep nem fog megfelelően zárni. Ez pedig nagyon nagy vízveszteséghez vezethet, ugyanis ha nem észleljük időben a problémát, az öntözés végeztekor tovább folyik majd a víz. Így pedig hiába a minőségi és prémium kategóriás alkatrész, ha nem megfelelően szereljük, vagy nem figyelünk oda a részletekre, igencsak megugorhat a hónap végi vízszámlánk. Jobb hát előre gondolkodni és minden szükséges öntözőrendszer alkatrészt beszerezni, melyek ellátnak minden fontos és hasznos funkciót.

Ez a Szelepakna MINI kör alakú 212-160/230mm fizikai paraméterekkel egy kiváló választás és általa biztonságban tudhatja értékes mágnesszelepeit, valamint a kert összképébe sem fog belezavarni.