Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Szűrő lamellás 1" , 5m3/h 120mesh/130mikron

Várható szállítás: 2024. július 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 19 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Irritec
  • Szűrő
  • lamellás 1"

Leírás és Paraméterek

Szűrő lamellás 1" 100/120 mesh, 6m3

Ez a szűrő lamellás betéttel rendkívül fontos összetevője lehet egy jól összeszerelt és precízen megtervezett kerti öntözőrendszernek. Még a hálózati vízben is rengeteg mikroszennyeződés van, a kerti kutakról nem is beszélve, ha esetleg onnan vételezzük a vizet az öntözéshez. Ezek a szűrők abban segítenek nekünk, hogy megszűrik az apró homokszemcséket és növényi részecskéket a rendszerben, megóvva ezzel az értékes fúvókáinkat, szórófejeinket és mágnesszelepeinket. 

A zárórendszere az elemnek csavarmenetes, ez pedig azt eredményezi, hogy jól bírják ezek a szűrők lamellás betéttel a magas és alacsony víznyomást egyaránt. A tömítés pedig magában a fedőben van elhelyezve. Ez roppant praktikus, ugyanis karbantartásnál a tömítés nem fog elveszni, vagy pedig elhasználódni. A termék rendelkezik kiegészítő csatlakozással, amely azt jelenti, hogy olyan fedővel, mely csavarmenetes csatlakozású és általa lecsapolhatjuk a vizet, vagy csökkenthetünk a rendszerben keletkezett túlzott víznyomáson.

A szerkezet kezelését tekintve roppant egyszerű és kézenfekvő. Szerszám, illetve egyéb kiegészítő eszköz nem szükséges hozzá. Így a telepítése sem komplikált ennek a terméknek.

Még egy utolsó szempont ezen alkatrész esetében: ellenálló a kemikáliákkal szemben. Mindez azért, mert különleges tömítéssel rendelkezik, így alkalmas a szűrésre minden körülmények között. Óvja meg értékes öntözőrendszer alkatrészeit egy ilyen, vagy ehhez hasonló AZUD szűrő termékkel és növelje meg öntözőrendszere élettartamát azáltal, hogy kiszűri a nemkívánatos mikroszennyeződéseket a rendszerből!