Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Ultrahangos kisállat riasztó villanófényes 200m2

Várható szállítás: 2024. május 22.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 4 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
  • Ultrahangos
  • kisállat riasztó
  • kutya-macska riasztó
  • róka-nyest riasztó
  • villanófényes
  • LEDes megvliágítás
  • 200 m2 hatósugár

Leírás és Paraméterek

WEITECH Ultrahangos kisállat riasztó villanófényes (Garden Protector 2)

A készülék mozgásérzékelője mozgásra automatikusan aktiválódik és egy speciális hangjelet bocsát ki, ennek frekvenciája a beállítástól függ. Aa kutyák, macskák, rókák, stb. A folyamatosan kibocsátott hangjelzés következtében elhagyják az adott területet, Független laboratóriumi tesztek bizonyítják a készülék hatékonyságát.

A Garden Protector 2 4 db "D" (góliát) elemmel működik, vagy vásárolható külön a PowerAdapter is. Ha az elem/akkumulátor használatát választja, távolítsa el a hátlapot, helyezze bele a 4 elemet, ahogy az ábra mutatja. A hátlapot a nyilak irányában csúsztassa vissza. Az elemek élettartama a működések számától függ. Jó minőségű elemek esetében kb. 5000 bekapcsolás után szükséges az elemek cseréje.

Válassza ki az elriasztani kívánt állatot a hátlapon található beállítások segítségével. Tekerje a gombot a készülék elején a kiválasztott pozícióba. Az infravörös érzékelő automatikusan érzékeli a mozgást, és kb. 7 másodpercig bocsát ki ultrahangot, majd ezután 5 másodpercre inaktív állapotba lép (azaz nem bocsát ki hangot). Ha a mozgás folytatódik, a kör újraindul. A készülék azonnal működésbe lép, miután kiválasztotta a megfelelőt a 7 állásból és az elemet vagy adaptert behelyezte. A készüléket a tekerőgomb "OFF" pozícióra való tekerésével tudjuk kikapcsolni. Az idősebb állatoknak (mint az idősebb embereknek is) rosszabb lehet a hallása. Ha észreveszi, hogy a megcélzott állat nem reagál a Garden Protector 2 készülék működésére, javasoljuk, hogy csökkentse a frekvenciát azáltal, hogy beállítja az egységet egy magasabb pozícióba.

A Garden Protector 2 LED világítással van felszerelve. Ha bekapcsoljuk, a "vaku" 5 alkalommal villan fel a 7 másodperces hang kibocsátás alatt. Megjegyzés: ha a készülék elemmel működik, az elem élettartama 40%-kal csökken a LED világítás működtetése miatt.

A készüléket 30-60 cm-re kell elhelyezni a földtől, az elriasztani kívánt állat nagyságától függően. Két tartórész tartozik a készülékhez, ami megkönnyíti az elhelyezést. Bizonyosodjon meg, hogy nincsenek akadályok a Garden Protector 2 és a védeni kívánt terület között, ezáltal biztosítva a szabad érzékelést. Ha a védeni kívánt terület nagyon nagy, vagy nagyon sok növény van, több egység elhelyezése lehet szükséges. A legalacsonyabb frekvencia (legmagasabb beállítás) néhány ember számára esetleg hallható, ha zavaró, egyszerűen emelje a frekvenciát a gomb alacsonyabb beállítására csavarva.

Fokozatok:

1-7 állás: macskák | 2-7 állás: kutyák | 3-7 állás: rókák | 4-7 állás: nyestek | 5-7 állás: nyulak | 6-7 állás: gémek

1. állás: legmagasabb frekvencia ( /- 24 000 Hz), 7. állás: legalacsonyabb frekvencia ( /- 15 000 Hz). Az emberi fül a 20 Hz és 20 000 Hz közötti hangokat hallja, de ahogy idősödünk, a magasabb frekvenciákat egyre kevésbé halljuk (pl. a 20 000 Hz-es hangokat már tinédzserkorunkra nem halljuk).

A WEITECH Ultrahangos, villanófényes kisállatriasztó készülék vízálló: ellenáll az esőnek és a hónak is.

A csomag tartalmazza a felszereléshez szükséges tartókat (fali tartó, leszúró), de a csavarokat nem.

Az elemek/akkumulátorok nem képezik a csomag részét. A készülékhez használható hálózati adapter külön megvásárolható.

Elsősorban kültéri használatra!

Fontos információ az elemekkel/akkumulátorokkal kapcsolatban:

A Weitech villanófényes kisállatriasztó készülék 4 db "D" (góliát) elemmel működtethető. Az elemek/akkumulátorok típustól (NiMH, Li-ion stb.) függően széles hőmérsékleti skálán képesek működni, de nagyon alacsony vagy magas (0°C alatt, 30°C felett) hőmérsékleten teljesítményük nem 100%. Emiatt előfordulhat, hogy a téli időszakban a készülék nem az elvártnak megfelelő hatékonysággal működik. Kérjük, hogy a készülék megvásárlása esetén ezt vegye figyelembe!