Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Fúvóka LCS-515 - négyzet 1,5 x 4,5m bal sarokból

Várható szállítás: 2024. június 14.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 12 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Hunter
  • fix szórásképű fúvóka
  • sávszóró fúvóka
  • bal sarokból
  • 1.5 x 4.5 m

Leírás és Paraméterek

HUNTER Fúvóka LCS-515 - négyzet 1,5 x 4,5m bal sarokból

Fix szórásképű, speciális sávöntöző fúvóka.

A sávszóró fúvókák a Hunter fix szórásképű fúvókái közé tartoznak. Ezekkel a termékekkel egyszerűen és pontosan öntözhetjük be az adott területet, növénysorokat. Mint a többi Hunter fúvóka esetében, itt is 25%-kal csökkenthetjük a szórási távolságot. Ezt úgy tehetjük meg, hogy a szerkezet tetején található csavart eltekerjük. Ezzel a szórásképet nem változtatjuk meg.

A szűrő segítségével minimalizálhatjuk az eltömődés kockázatát, de a Hunter ezen termékei jól tűrik a szennyezett vizet. Mindenesetre azt ajánljuk, hogy a szerkezet alatt található szűrőn felül alkalmazzon egy központi szűrőt is. Ezeknél a fúvókáknál fontos az átfedés, így alkalmazzunk többet a nagyobb hatékonyság elérése érdekében.

A mélykék színkód segítségével könnyedén beazonosíthatjuk a kertben a fúvókát. Ez főleg akkor jön jól, mikor egy alkatrészt cserélni szeretnénk, a színek ugyanis pontosan jelzik nekünk a fúvókatípust.

Ennél a terméknél a levegőbe juttatott vízcseppek mérete pont optimális méretű, valamint minden oldalról egyenletesen szórja a vizet. Ezzel elérjük, hogy tökéletes lefedettségben öntözzük az adott területet és az elegendő vízmennyiséget fog kapni.

A HUNTER Fúvóka LCS-515 - négyzet 1,5 x 4,5m bal sarokból típust bátran ajánljuk minden kezdő és professzionális kertépítőnek. A Hunter Industries márkanév egyet jelent a minőséggel és a prémium kategóriás öntözőrendszer megoldásokkal a szakmában. Ezekkel a típusokkal minőség tekintetében nem lőhet mellé, a Hunter több évtizede diktálja a piaci trendeket és az egyik leginnovatívabb gyártónak számít manapság. Mindemellett pedig külön hangsúlyt fektet a víztakarékos megoldások, technológiák kifejlesztésére, mellyel otthoni felhasználáskor sokat tudunk spórolni.

Műszaki adatok:

öntözési terület: 1,5 m x 4,6 m (2,1 bar nyomáson) bal sarokból

ajánlott nyomástartomány: 2,1 bar

vízfogyasztás: 2,5 liter/perc (ajánlott nyomástartományban)

színkód: kék

A fix szórásképű fúvókák között speciális tulajdonsággal bíró HUNTER LCS-515 saroköntöző fúvóka, amely keskeny, tégla alakú gyepfelületek öntözését hivatott megoldani nagy hatékonysággal. Ügyeljünk arra, hogy ezt a szórófejet is párban kell telepíteni, gondosan ügyelve a kétszeres lefedettségre. Túlöntözés esetén kis mértékben le tudjuk fojtani, hogy az általunk kívánt mértékben öntözzön.