Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Szórófej Pro-Spray 10cm kiemelkedés, fúvóka nélkül

Várható szállítás: 2024. május 24.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 599 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Hunter
  • szórófej
  • szórófejház
  • HUNTER PRO-SPRAY
  • fúvóka nélkül

Leírás és Paraméterek

HUNTER Szórófej Pro-Spray 10cm kiemelkedés, 1/2", fúvóka nélkül

A Hunter Pro-Spray szórófejház a gyártó egy olyan alapterméke, amely sokoldalúságával és egyszerűségével meghatározó eleme az öntözörendszereknek. A sokoldalúságát híven tükrözi, hogy HUNTER MP Rotator víztakarékos fúvókával és spray fúvókával is telepíthető ezért az öntözőrendszer telepítők körében nagy népszerűségnek örvend. Strapabíró, erős szerkezetű, minőségi, UV-álló anyagból készül, így hosszútávon biztosítja a megbízható működést.

A telepítés során a fúvóka felhelyezése előtt könnyen átmosható, majd utána egyszerűen szerelhető. A szórófejben található elfordulásgátló segít nekünk abban, hogy a fúvóka mindig a kívánt irányban maradjon, változtatás esetén azonban könnyen kezelhető marad.

A HUNTER Pro-Spray szórófejháznak a jelentőségét az adja, hogy a HUNTER és más gyártók összes belső menetes állítható vagy fix szórásképű fúvókája ezzel a szórófejházzal könnyen telepíthető.

Műszaki adatok:

PROS-04 Csatlakozás: 1/2" belső menetes

Kijuttatott vízmennyiség: max. 0,4 liter/perc (fúvókától függ)

Öntözési sugár: fúvókától függ

Öntözési szögtartomány: fúvókától függ

Nyomástartomány: 1,0 - 4,8 bar

A vízsugár kilépési szöge: fúvókától függ

Ez a HUNTER Szórófej Pro-Spray 10cm kiemelkedés, 1/2", fúvóka nélkül egy olyan termék tehát, melyet bátran tudunk ajánlani minden kezdő és professzionális kertépítőnek egyaránt. Igazi klasszis a maga kategóriájában, mely bebizonyította, hogy a Hunter Industries nem hiába a világ egyik vezető öntözéstechnikai nagyvállalata. A Hunter szórófejek Pro-Spray típusai rendkívül hatékony, gazdaságos és hosszú távú működést nyújtanak, telepítés után a kertépítőknek nem lesz sok bajuk vele.

A Hunter Industries amerikai nagyvállalat kifejezetten nagy hangsúlyt fektet a gazdaságos vízfelhasználásra az öntözőrendszereinek a megtervezésénél. Alapelvük a kreatív megoldások kieszközölése és az innováció, melyekkel nem követik, hanem diktálják a piaci trendeket. A vállalat sok évtizedes fennállása óta több száz szabadalmat nyújtott már be öntözéstechnika különböző területein és egy-egy fejlesztésük szeletében mind-mind megreformálták az öntözőrendszerek világát.