Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Fúvóka RCS-515 négyzet 1,5 x 4,5m jobb sarokból

Várható szállítás: 2024. május 22.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 22 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Hunter
  • fix szórásképű fúvóka
  • speciális fúvóka
  • sávöntöző fúvóka
  • 4.5 x 1.5 m

Leírás és Paraméterek

HUNTER Fúvóka RCS-515 négyzet 1,5 x 4,5m jobb sarokból

Fix szórásképű, speciális sávöntöző fúvóka.

Ez a HUNTER Fúvóka RCS-515 négyzet 1,5 x 4,5m jobb sarokból típus megbízható és minőségi termék, mely gazdaságos módon öntözi be kertünket. A Hunter Industries termékeiben abszolút megbízunk, azok prémium kategóriás alkatrészeknek számítanak a piacon.

Ez a fúvóka pont optimális méretű vízcseppeket juttat a levegőbe. Teszi ezt úgy, hogy minden oldalról egyenletes vízelosztást biztosít. Így a beöntözendő területre éppen elegendő mennyiségű víz fog jutni, a csapadékelosztás egyenletes lesz.

Bár a szórási szöget nem változtathatjuk, mivel az fix, a szórási távolság azonban igény szerint csökkenthető 25%-kal. Ezt úgy tehetjük meg, hogy a szerkezet tetején található csavart tekerjük el. Ezáltal a szóráskép nem fog változni.

Ennél a típusnál elmondható, hogy minden korábbinál jobban bírja a szennyeződéseket. Igen jól tűri a szennyezett vizet. Azonban továbbra is javasoljuk, hogy a fúvókák alá beszerelt szűrőn felül alkalmazzon egy vagy több központi szűrőt is az öntözőrendszerében. Ezáltal jelentősen minimalizálhatja annak az esélyét, hogy adott pontban a rendszer eltömődjön.

Ez a típus kék színkóddal van jelölve. Ez nagy segítséget nyújt nekünk abban, hogy azonosítani tudjuk az adott alkatrészt a kertben, a Hunter fúvókatípusok ugyanis különböző színkódokkal vannak jelölve. Így roppant egyszerűvé válik az egyes elemek karbantartása, vagy cseréje. Fontos még megjegyezni ennél a fúvókánál, hogy bármelyik belső menetes fúvókával szerelhető szórófejházzal kompatibilis. Ez elmondható a Hunter fúvókákra, azok széles körben alkalmazhatók.

Műszaki adatok:

öntözési terület: 1,5 m x 4,6 m (2,1 bar nyomáson) jobb sarokból

ajánlott nyomástartomány: 2,1 bar

vízfogyasztás: 2,5 liter/perc (ajánlott nyomástartományban)

színkód: kék

A fix szórásképű fúvókák között speciális tulajdonsággal bíró saroköntöző, amely keskeny, tégla alakú gyepfelületek öntözését hivatott megoldani nagy hatékonysággal. Ügyeljünk arra, hogy ezt a szórófejet is párban kell telepíteni, gondosan ügyelve a kétszeres lefedettségre. Túlöntözés esetén kis mértékben le tudjuk fojtani, hogy az általunk kívánt mértékben öntözzön.