Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Fúvóka - SS-530 négyzet 1,5 x 9m középről

Várható szállítás: 2024. április 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 22 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Hunter
  • fix szórásképű fúvóka
  • sávöntöző fúvóka
  • középről
  • 1.5 x 9.1 m
  • spray fúvóka
  • ss-530

Leírás és Paraméterek

HUNTER Fúvóka SS-530 négyzet 1,5 x 9m középről

Fix szórásképű, speciális sávöntöző fúvóka.

Műszaki adatok:

öntözési terület: 1,5 m x 9,1 m (2,1 bar nyomáson)

középről ajánlott nyomástartomány: 2,1 bar

vízfogyasztás: 4,9 liter/perc (ajánlott nyomástartományban)

színkód: kék

A fix szórásképű fúvókák, között speciális tulajdonsággal bíró középről öntöző, amely keskeny, tégla alakú hosszú gyepfelületek, öntözését hivatott megoldani nagy hatékonysággal. Ügyeljünk arra, hogy ezt a szórófejet is párban kell telepíteni, gondosan ügyelve a kétszeres lefedettségre. Túlöntözés esetén kis mértékben le tudjuk fojtani, hogy az általunk kívánt mértékben öntözzön.

Ez a Hunter fúvóka SS-530 típus egyenletes csapadékelosztást biztosít a beöntözött területen. A színkódja a mélykék, melynek a segítségével egyszerűen és gyorsan felismerhetjük akár a helyszínen is, hiszen minden egyes fúvóka más színnel van jelölve öntözési szögtartomány és sugár alapján.

Ennél a terméknél is, csak úgy, mint a legtöbb Hunter fúvókánál, az öntözött terület nagyságát 25%-kal kisebbre is állíthatjuk. Mindezt a fúvóka tetején található csavar elfordításával. Ezáltal azonban sem az öntözési szögtartományt, sem az öntözés egyenletességének mértékét nem korlátozzuk le, vagy változtatjuk meg.

 Mint ahogy már említettük, a tökéletes eredmény érdekében érdemes a sávszóró fúvókák esetében is alkalmazni a “fejtől-fejig” módszert. Ez azt takarja, hogy az egyik szórófejjel megöntözzük a szomszédos szórófejet.

A Hunter fúvókák SS-530 típusa tehát egy rendkívül megbízható és hosszú távon tökéletesen funkcionáló darab, mely sávok, téglalap alakú területek beöntözésére lett kifejlesztve. Mint minden Hunter termék, ez sem kivétel az alól, hogy víztakarékos megoldást nyújt, miközben végzi az öntözést.

A Hunter Industries az egyik legnagyobb öntözéstechnikai nagyvállalat a világon, prémium kategóriás termékeket gyártó amerikai márka. Alkatrészeiket mindenhol ismerik a professzionális kertépítők és keresettek is szerte a világon. Abszolút globális jelenléttel bír a cég, hiszen több mint 140 országban kaphatóak meg termékeik. Az elmúlt több évtizedes fennállása alatt több száz szabadalmat nyújtott már be, melyekkel új perspektívákat nyitottak alkalomadtán mindig az öntözéstechnikai iparban.