Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Rotator MP Corner

Várható szállítás: 2024. május 23.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 1 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Hunter
  • HUNTER Rotator
  • rotator fúvóka
  • MP Corner
  • 2.4-4.5 m
  • 45°-105°
  • türkiz
  • víztakarékos fúvóka
  • sarokszóró fúvóka

Leírás és Paraméterek

HUNTER Rotátor MP Corner

HUNTER Rotator MP Corner speciális tulajdonsággal bíró rotátorfúvóka, amely 3,5 x 4,5 méterre öntöz, az általunk megkívánt szögben: 45, 90 és 105 fokban nagy hatékonysággal. Ügyeljünk arra, hogy a HUNTER Rotator MP Corner fúvókát is párban kell telepíteni, gondosan ügyelve a kétszeres lefedettségre. Ennek a fúvókának ott lehet jelentősége, ahol a változatos terepviszony és a speciális tereptárgyak ezt a típusú öntözést kívánják meg.

Ez a HUNTER Rotátor MP Corner típus türkiz színkóddal van ellátva. Mind a Hunter, mind a Rain Bird szórófejek, fúvókák, rotátorok el vannak látva ezekkel a jelölésekkel, annak érdekében, hogy könnyebben beazonosíthassuk az egyes modelleket. A színeket az egyes típusok szórási távolság és öntözési szögtartomány alapján kapják. Így könnyen cserélhetjük, karbantarthatjuk ezeket az öntözőrendszer alkatrészeket.

Minden egyes Hunter MP rotátor állítható szórási távolsággal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a maximális sugarat 25%-kal csökkenthetjük, ha a terepviszonyok, az adott zóna azt kívánja meg. Csupán el kell tekernünk a szerkezet tetején található csavart, mindez azonban nem fog változtatni az öntözés szórásképén.

A különböző Hunter rotátortípusok rendkívül víztakarékos, gazdaságos és hatékony öntözést tesznek lehetővé. Több sugárban szórják a vizet, ami által tökéletes lefedettséget biztosítanak a kertben. Abban az esetben, ha a régi, spray szórófejekkel telepített öntözőrendszerünk az öntözés során száraz foltokat hagy maga után, kifejezetten ajánljuk, hogy cserélje le ezeket a szórófejeket rotátorokra.

Ráadásul azért is egyszerű ez a művelet, mert a meglévő szórófejházakba tudjuk telepíteni a rotátorokat. Ezek a modellek a hagyományos spray szórófejekhez képest kevesebb, mint 50%-kal kevesebb vízből megoldják számunkra az öntözést. A Hunter Industries amerikai öntözéstechnikai vállalat csúcskategóriás termékei ezek a típusok, melyek tükrözik a cég innovációs szellemét. A Hunter fennállása óta már több száz szabadalmat jegyzett be, melyek szeletében mind-mind megreformálták az öntözőrendszereket és különböző alkatrészeket.

Bátran ajánljuk tehát ezt a terméket minden kedves vásárlónknak, prémium kategóriás öntözőrendszer alkatrészről van szó.

Műszaki adatok:

Szín: türkiz

Öntözési sugár: 2,4 - 4,5 m (25%-kal csökkenthető)

Öntözési szög: 45 - 105°

Kijuttatott vízmennyiség: 0,61 - 2 liter/perc

Ajánlott nyomástartomány: 2,1 - 3,8 bar

Csapadékintenzitás: 18 - 26 mm/óra

A vízsugár legmagasabb pontja: 0,25 m (2 bar nyomáson)

Fúvóka árnyalata  
Ideális nyomás a szórófejnél 2,8 Bar
Max. szórási sugár 4.5
Szórási szög (körcikk) 45-105 fok
Szóráskép állítható szög