Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Rotator MP Right Strip

Várható szállítás: 2024. július 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 11 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Hunter
  • HUNTER Rotator
  • rotator fúvóka
  • MP Right Strip
  • MPRCS515
  • 1.5x4.5 m
  • rézvörös
  • víztakarékos fúvóka
  • sávszóró fúvóka a jobb sarokból

Leírás és Paraméterek

HUNTER Rotátor MP Right Strip

HUNTER Rotátor MP Right Strip speciális tulajdonsággal bíró saroköntöző, amely keskeny, tégla alakú gyepfelületek, öntözését hivatott megoldani nagy hatékonysággal olyan módon, hogy jobb sarokból öntöz. Ügyeljünk arra, hogy ezt a rotátort is párban kell telepíteni, gondosan megtervezve a kétszeres lefedettséget, vagyis a fejnek fejjel szembeni öntözését. Alkalmas 1,5 x 4,5 méter méretű téglalap alakú terület öntözésére. Speciális sávszóró jobb sarokból.

Ez a HUNTER Rotátor MP Right Strip a rézvörös színkódot kapta. A színkódok segítenek nekünk azonosítani az egyes öntözőrendszer alkatrészeket a karbantartás, valamint az elemek cseréje során. Minden Hunter fúvóka és rotátor rendelkezik színjelzéssel. Ezek a termékek műszaki adatait, öntözési távolságát és öntözési képét jelölik.

A Hunter MP Rotator család több sugaras, többszintes öntözést valósít meg. Változó kilépőszögű, forgó vízsugaras öntözéssel a piacon egyedülálló teljesítményt nyújt, ha az egyenletes csapadékelosztásról és víztakarékosságról van szó. A Hunter MP rotátorok rendkívül gazdaságos alkatrészek, hiszen kevesebb mint a fele vízmennyiségből képesek az öntözést elvégezni, mint a hagyományos spray típusú szórófejek. Éppen ezért kevesebb zónát kell telepítenünk a kertbe, kevesebb mágnesszelepre lesz szükségünk és kisebb teljesítményű, egyszerűbb vezérlő automatikára.

Ezek a rotátortípusok úgy vannak kialakítva, hogy bármely belső menetes fúvókával szerelhető szórófejházzal szerelhetők. Az egyes Hunter Industries által gyártott rendszerelemek között igen nagy az átjárhatóság és telepítésük, karbantartásuk rendkívül egyszerű. A kaliforniai cég arra törekszik folyamatosan, hogy a lehető legszélesebb körben elérhetővé és népszerűvé tegye a kerti öntözőrendszereket. Így az interneten masszív terméktámogatást tesznek elérhetővé alkatrészeikhez, melyek alapján mi is hamar Hunter szakértővé válhatunk egy kis utánajárással.

Ennek a rotátortípusnak a szórási távolsága akár 25%-kal is csökkenthető. Ezt úgy tehetjük meg, hogy eltekerjük a szerkezet tetején található csavart. Ezáltal azonban a szórásképet nem fogjuk megváltoztatni. Kifejezetten ajánljuk a Hunter MP rotátorokat olyan helyekre, ahol csak kevés vízmennyiség áll rendelkezésre, illetve akinek fontos, hogy a lehető legkevesebb vizet használja fel az öntözéshez. Továbbá ajánljuk olyan kertekbe és területekre, ahol a hagyományos spray szórófejes öntözés egyes helyeken száraz foltokat hagy. A szórófejek házát le sem kell cserélnünk, a rotátorokat simán csak belehelyezzük azokba.

Bátran ajánljuk tehát ezt a terméket minden kezdő és professzionális kertépítőnek. Megbízható, hosszú távra tervezett alkatrész, mely a Hunter innovációs szellem csúcsát képezi gazdaságos és egyenletes öntözésével.

Műszaki adatok:

Szín: rézvörös

Öntözési sugár: 1,5 x 4,5 m (25%-kal csökkenthető), egyik él sem állítható

Kijuttatott vízmennyiség: 0,72 - 0,97 liter/perc

Ajánlott nyomástartomány: 2,1 - 3,8 bar

Csapadékintenzitás: 12 mm/óra

Telepíthető egy zónán belül az alábbi HUNTER MP Rotator fúvókákkal: MP1000, MP2000, MP3000